Home Editorial Cele mai bune aplicații de stocare în cloud – câți GB oferă...

Cele mai bune aplicații de stocare în cloud – câți GB oferă fiecare

2749
0

Soluțiile de stocare în cloud sunt aproape obligatorii pentru noi în ziua de azi, mai ales dacă suntem genul de persoane care consumă GB de stocare cu roaba, prin intermediul fotografiilor și videoclipurilor făcute cu telefonul mobil.

Mulți ne bucurăm de faptul că de la an la an camerele foto ale telefoanelor Android devin din ce în ce mai performante, dar odată cu această performanță vine și problema cu spațiul de stocare. Fotografiile și clipurile video filmate la calitate 1080p ocupă foarte mult spațiu în telefon, nu mai zic de formatul 4K.

Astfel, nevoia de a muta undeva aceste fișiere, într-un loc în care să avem acces mereu la ele, este mai mult decât necesară. Am făcut o listă în cele ce urmează cu cele mai bune aplicații de stocare în cloud, câși GB oferă gratuit fiecare și cât costă efectiv serviciul dacă ai nevoie de mai mult spațiu de stocare.

Cele mai bune aplicații de stocare în cloud – câți GB oferă fiecare

Dropbox – primești 2 GB gratis apoi pentru 10 dolari/lună primești 2 TB. Dropbox este o aplicație foarte bună, care funcționează fără probleme. Eu o folosesc de ani buni și nu am avut niciodată probleme cu ea. Mi se pare cam mare primul prag de 2 TB, sunt oameni care nu au nevoie de chiar atât de mult spațiu și ar vrea un preț mai mic.

Google Drive – oferă 15 GB gratuit apoi poți face upgrade la Google One, care vine cu o ofertă destul de diversificată pentru varianta plătită: 100 GB pentru 100 de lei/an, 200 GB pentru 139 lei/an, 2 TB pentru 500 de lei pe an și așa mai departe.

OneDrive – vine cu 5 GB gratuit dar dacă folosești, dacă ai cumpărat servicii de la Microsoft precum Office, primești 1TB de stocare la ei. Eu plătesc de exemplu o licență pentru Office 365 și am 1.1 TB de stocare. Se pot cumpăra și 50 GB cu 2 dolari/lună.

Digi Storage – un serviciu folosit de puțină lume dar care funcționează destul de bine. Primești 20 GB gratis dacă ai FiberLink 500 sau 50 GB gratis dacă ai FiberLink 1000. Dincolo, prețurile sunt destul de bune: 30 de lei pentru 1 TB, 9 lei pentru 150 GB, 15 lei pentru 300 GB și așa mai departe. Sunt prețuri mai bine decât la ceilalți competitori.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here