Home Jocuri Android Jocuri Android noi pentru luna Iunie

Jocuri Android noi pentru luna Iunie

1977
0

Prezentam aici cele mai bune jocuri Android ale lunii iunie. Avem deci un clasic crawler, un RPG saga si multe altele asa ca stati cu noi daca sunteti curiosi.

DESKTOP DUNGEONS

Desi numele te duce cu gandul la un calculator, Desktop Dungeons se joaca pe touchscreen. Asa cum v-ati asteptat, este vorba despre o temnita ce se incadreaza perfect pe ecranul unei tablete de exemplu. Faci vraji si invingi “bosii” pentru a debloca caractere si obiecte. Sunetul este grozav, creata de Danny Baranowsky (Super Meat Boy) si Grant Kirkhope (Goldeneye 64).

androidpit-desktop-dungeons-w782

CHAOS RINGS 3

Cu siguranta i se poate atribui titulatura de cel mai grozav RPG Saga destinat telefoanelor si tabletelor. Ultima versiune de Square Enix’s fantasy JRPG aduce ceva schimbari majore in interfata si in grafica. Jocul este mult mai viu si colorat de cat versiunile si de cat jocurile precedente si te pune sa formezi o echipa din eroi adolescenti cu care lupti impotriva monstrilor.

androidpit-chaos-rings-3-w782

EARN TO DIE 2

Drobeste toti zbomi pe care-i vezi si jocul inainteaza… In acest joc, conduci un vehicul inarmat pana in dinti de-a lungul nivelelor din ce in ce mai apocaliptice, incercand sa distrugi toti zombi pe care-i vezi. In acest moment poti alege dintr-un numar de 10 vehicule, de la masini de curse la clasica masina de inghetata. In timp ce prima versiune a acestui joc se desfasura in desert, Earn to Die 2 are loc in oras, peisajul urban fiind mult mai atractiv.

androidpit-earn-to-die-2-w782

KUNG FURRY: STREET RAGE

Acest joculet ar putea sa candideze cu brio pentru cel mai prost film al anului si incearca sa aduca in scena jocurile de genul street-fighter precum Double Dragon si Streets of Rage. Acest joc cu siguranta va va trimite inapoi in anii 80 si va va cuprinde o nostalgie ciudata…

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here