SHARE

Lg a lansat recent LG G Stylo (cunsocut si sub denumirea de LG G4 Stylus dincolo de granitele Americii de Bord si Koreei), la nici o luna dupa ce a dezvaluit smartphone-ul LG G4. Dupa cum spune si numele, acest smartphone va fii cap de linie si va veni cu un Stylus de real folos atunci cand utilizatorul doreste sa scrie sau sa deseneze ceva pe display. Va pune LG G Stylo capac dominatiei Samsung Galaxy Note?

Pretu si data lansarii SG G Stylo

Pretul curent este de 199.99$ fara contract de la Boost Mobile SUA si 298.99$ de la T-Mobile. Lansarea oficiala LG G Stylo este setata pentru 7 iunie pentru Sprint Prepaid si 12 iunie pentru Sprint, insa poate fii deja cumparat de la T-Mobile si Boost Mobile.

androidpit-lg-g-stylo-hero-image-w782

Designul LG G Stylo

Ca si design, LG G Stylo se situeaza undeva intre LG G4 si LG G3 si vine in doua culori: argintiu sau alb. Are un display putin mai mare fata de LG G4 respectiv 5.7 inch (fata de 5.5) si are colturile rotunjite.

Specificatii LG G Stylo

Aspct notabil aici ar fi de adaugat acel stylus, insa in acest moment nu cunoastem ce fel de soft va fii in telefon, soft care sa poata fii folosit cu acest stylus. Samsung Galaxy Note foloseste submeniul Air Command, ce detine un numar de cateva functii in plus comparat cu softul TouchWizz, insa e posibil ca LG G Stylo sa foloseasca aceasta “unealta” doar din motive de viteza si acuratete.

LG nu este la prima abatere cand incearca sa creeze un smartphone cu stylus… Anul trecut am avut LG G3 Stylus, un smartphone care a cam dezamagit, insa asteptam mai multe de la LG G Stylo. Trebuie sa ofere mai multe…

Articole Recomandate

Fiți pe fază, vine jocul Harry Potter AR de la Niantic Labs Cei de la Niantic Labs au confirmat faptul că Harry Potter: Wizards Unite se află în dezvoltare, în timp ce au oferit câteva detalii despre acțiunea d...
Este oficial: va exista un smartphone Nokia 8 HMD Global va construi în sfârșit un telefon performant, Nokia 8, cu care are de gând să recapete din renumele pe care-l avea cândva brandul Nokia, câ...
Andromeda OS va înlocui Windows 10 Mobile Ceva legat de Windows 10 Mobile se petrece în spatele cortinei după care Microsoft joacă teatru de ani buni. Din păcate, nu este ceva care să stârneas...

Ți-a plăcut acest articol? Înscrie-te la NEWSLETTER

Îți vom trimite o dată pe săptămână cele mai importante știri din lumea Android! Nu vă faceți griji, urâm SPAM-ul la fel de mult ca voi.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here