Home Diverse Cel mai bun videochat de la Charmstudios

Cel mai bun videochat de la Charmstudios

1390
1

Cred ca nu exista roman care sa nu se fi intrebat macar o data ce anume se intampla intr-un studio de videochat. Sunt gata sa fac pariu cu oricine ca daca mergi pe strada si intrebi aleatoriu trecatorii ce este un studio de videochat, cred ca sub 5% vor fii cei care vor da raspunsul corect. Lumea este extraordinar de prost informata si cred ca este ceva tipic caracterului romanesc: daca nu ne trebuie, nu invatam nimic in plus. Cel mai des observam aceasta problema la locul de munca, unde angajatii desi stau pe Facebook de dimineata pana noaptea, nu sunt in stare sa scoata la imprimanta un simplu text. Nu invatam niciodata nimic in plus fata de strictul necesar, nu cumva sa primim responsabilitati in plus. Stim si noi cum sunt patronii in ziua de azi, daca afla ca stii sa faci multe lucruri vor profita de tine, asa ca de multe ori e bine sa il iei pe nu stiu in brate si sa termini povestea inca din faza incipienta. Pe alta parte, daca niciodata nu te ocupi si de lucruri noi de care poate te bei lovi mai tarziu in viata, vei ramane la acelasi stadiu la care erai si acum un an, doi, trei si asa mai departe.

Era necesar sa clarific aceasta mica problema pentru ca trebuia sa scot in evidenta intr-un fel sau altul lipsa romanilor de cultura generala. Pai cati nu am auzit oameni care trateaza studioul de videochat ca pe un bordel? Sau ca pe un subiect tabu despre care nu prea e normal sa discutam? E vorba despre mentalitate aici si atata tot. Asa cum nemtii nu se sfiesc sa intre intr-un sex shop, asa si noi ar trebui sa fim in stare sa discutam despre videochat fara sa ne rusinam sau sa consideram acest subiect ciudat. Intr-o lume plina de aparente si de prejudecati, e destul de dificil sa gandesti occidental.

Puteti incerca videochat de la Charmstudios daca sunteti curiosi sa vedeti ce inseamna cu advarat acest subiect atat de tabu. Nu este deloc firesc sa ne imaginam si sa catalogam in functie de imaginatie in loc sa stim exact ce se intampla. Trebuie sa ne trezim odata pentru totdeana din mlastina aceasta a mentalitatii colective comunista, plina de prejudecati si de falsitate. Cat oare o sa mai traim in epoca de piatra? Toata lumea merge inainte ca si stadiu de dezvoltare numai Romania ramane pe loc si te intrebi de ce? De ce altii pot si noi nu? Ei bine, acesta este raspunsul: mentalitatea ne trage inapoi si chiar daca unii  vor avans, cred ca sunt in cantitate mult prea mica sa reusasca vreodata sa schimbe ceva.

Previous articleCele mai bune telefoane Android din punctul de vedere al bateriei
Next articleNokia vrea sa revina pe piata in 2016 cu Lumia Lollipop
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here