Home Diverse Avantajele studioului de videochat

Avantajele studioului de videochat

1212
1

Cei care lucreaza in Romania la program fix probabil si-au dat seama de mult ca nu au nici o sansa de indeplinire a viselor. Atunci cand esti tanar, vrei multe. Vrei sa iti intemeiezi o familie, sa iti cumperi o casa si o masina. Ca sa traiesti, ai nevoie de familie si de un acoperis deasupra capului, insa, din pacate, Romania nu mai e de mult tara care sa te ajute in asemenea demersuri. Cum poate cineva sa isi cumpere o casa atata timp cat lucreaza pe minimul pe economie? Nu iti ajung banii nici sa traiesti, ce sa mai zicem de cumparat case? Culmea este ca jumatate din salariatii declarati din aceasta tara lucreaza pe minim. Nu vor fi bagati in seama de banci nici macar pentru creditele de consum.

Barbatii nu cred ca au alta sansa de cat sa ia drumul strainatatii. Dupa ce ai trecut de 30 de ani si ti-ai irosit vreo 10 ani din viata incercand sa iti faci un viitor intr-o tara precum Romania, e clar ca trebuie sa pleci. Daca ramai o sa ajungi la batranete fara nimic, fara casa, fara familie fara pensie macar.

Femeile mai au o sansa cu studiourile de videochat. Desi mentalitatea romaneasca pune piedici serioase celor care ar vrea sa lucreze in acest domeniu, trebuie sa recunoastem ca este una dintre cele mai stabile si bune surse de venit din Romania contemporana. Ca si femeie, vei gasi ocazia de a-ti indeplini visele fara sa fii nevoita sa culegi capsunile altora. Trebuie doar sa fii destul de puternica sa treci cu vederea prostia si mentalitatea de turma specifica romanilor.

Studioul de videochat are numai avantaje, nu degeaba nemtii sau olandezii sunt numarul unu in lume pe acest palier. In tari precum Germania sau Olanda, nu exista prejudecati, nu exista oameni care sa gandeasca in functie de aspectul fizic sau in functie de actiunile celor din jur. Numai la noi vezi barfa, vorbe-n vant, mincuna si asa mai departe, si le vezi in cele mai pure stadii. Cei care gandesc occidental or sa vada aceste avantaje fara sa stea prea mult pe ganduri.

Poate peste 50 de ani, in cazul in care restul lumii sta pe loc, o sa ii ajungem si noi din urma. Din pacate, am fost trasi inapoi pe scara evolutiei de fanarioti si de comunisti fara avem dreptul de a ne alege soarta. Gandind in aceste circumstante, cu siguranta avem nevoie de foarte mult ambitie si dorinta pentru a reusi schimbarea. Trebuie sa vina prima data din interior, apoi cu siguranta Romania va fii o tara mai buna din care nimeni nu isi va mai dori sa plece vreodata.

1 COMMENT

  1. Oamenii vor avea prejudecati mereu, oricum, in general, toata lumea se pricepe la orice, in special la ceea ce inseamna sa fii model de videochat. Dar este treaba lor, pe mine nu ma afecteaza deloc ceea ce cred altii sau, ma rog, nu ma mai afecteaza de ceva timp. Dar daca stau sa ma gandesc in urma, job-ul de model de videochat m-a invatat sa fiu mai indiferenta cu prejudecatile celor din jurul meu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here