Home Diverse Cele mai bune lavete industriale

Cele mai bune lavete industriale

1491
0

Cu ocazia sarbatorilor Pascale, romanii intra atat in febra cumparaturilor cat si in forfota curateniei. Cu mic cu mare se apuca de aspirat, de sters praful, de ordonat prin casa pentru a putea primi sarbatoarea asa cum trebuie. Este vorba despre o traditie veche in Romania, ce spune ca Sfintele sarbatori trebuiesc primite atat cu sufletul curat cat si cu casa luna.

M-am apucat si eu din timp de curatenie, saptamana trecuta mai exact. Am fost nevoit sa iau startul putin mai devreme fata de celilalti deoarece voi fii acasa doar jumatate din timp. Lucrez 15 zile pe luna de la ora 6 la ora 22 asa ca nu am oricand timp sa fac curatenie. Pot spune ca mi-am iesit din ppeni rau de tot atunci cand am inceput sa spal geamurile. Asa e cand stai la bloc, vecinii de la etahele superioare ti le zoiesc in ultimul hal cand isi pun rufele la uscat inafara balconului. Am frecat la ele cred ca doua ore. Daca aspiratul si stersul prafului mi s-au parut floare la ureche, chiar daca sunt baiat, cand am ajuns la spalat geamuri am simtit lipsa unor lavete industriale, ca cele folosite la spalatoriile auto. Gospodinele stiu cat de importante sunt solutiile de calitate pentru spalat geamuri, dar si lavetele sau carpele folosite. Unii spun ca cele mai curate geamuri sunt cele curatate cu ziarul, nu cu carpa, insa solutiile moderne precum lavete industriale vin in ajutorul nostru. Pe la tara mai merge sa stergi cu ziare geamurile, acolo se mai pune problema de economie, saracie si de utilitate, insa la oras se pune din ce in ce mai des problema calitatii.

Produsele de curatat profesionale nu ar trebui sa lipseasca din nici o casa serioasa, chiar daca familia respectiva nu intretine afaceri in domeniul curateniei. Eu am vazut cat de utile sunt aceste lavete industriale pentru mine, ca utilizator direct si beneficiar final al curateniei, asa ca nu pot de cat sa le recomand cu toata increderea. Cand veti vedea avantajele cu ochii vostri, cu siguranta imi veti da dreptate.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here