SHARE

Cu ocazia sarbatorilor Pascale, romanii intra atat in febra cumparaturilor cat si in forfota curateniei. Cu mic cu mare se apuca de aspirat, de sters praful, de ordonat prin casa pentru a putea primi sarbatoarea asa cum trebuie. Este vorba despre o traditie veche in Romania, ce spune ca Sfintele sarbatori trebuiesc primite atat cu sufletul curat cat si cu casa luna.

M-am apucat si eu din timp de curatenie, saptamana trecuta mai exact. Am fost nevoit sa iau startul putin mai devreme fata de celilalti deoarece voi fii acasa doar jumatate din timp. Lucrez 15 zile pe luna de la ora 6 la ora 22 asa ca nu am oricand timp sa fac curatenie. Pot spune ca mi-am iesit din ppeni rau de tot atunci cand am inceput sa spal geamurile. Asa e cand stai la bloc, vecinii de la etahele superioare ti le zoiesc in ultimul hal cand isi pun rufele la uscat inafara balconului. Am frecat la ele cred ca doua ore. Daca aspiratul si stersul prafului mi s-au parut floare la ureche, chiar daca sunt baiat, cand am ajuns la spalat geamuri am simtit lipsa unor lavete industriale, ca cele folosite la spalatoriile auto. Gospodinele stiu cat de importante sunt solutiile de calitate pentru spalat geamuri, dar si lavetele sau carpele folosite. Unii spun ca cele mai curate geamuri sunt cele curatate cu ziarul, nu cu carpa, insa solutiile moderne precum lavete industriale vin in ajutorul nostru. Pe la tara mai merge sa stergi cu ziare geamurile, acolo se mai pune problema de economie, saracie si de utilitate, insa la oras se pune din ce in ce mai des problema calitatii.

Produsele de curatat profesionale nu ar trebui sa lipseasca din nici o casa serioasa, chiar daca familia respectiva nu intretine afaceri in domeniul curateniei. Eu am vazut cat de utile sunt aceste lavete industriale pentru mine, ca utilizator direct si beneficiar final al curateniei, asa ca nu pot de cat sa le recomand cu toata increderea. Cand veti vedea avantajele cu ochii vostri, cu siguranta imi veti da dreptate.

Articole Recomandate

Cât de mult contează prețul atunci când ai nevoie de foraje puțuri de mare adânc... Puțurile săpate la mare adâncime deși sunt mai costisitoare, aduc după sine o apă de foarte bună calitate. De asemenea, aceste foraje sunt oarecum imp...
Câți bani poți face cu o investiție în Ethereum? Investițiile în Ethereum (una dintre cele mai importante monede virtuale  din lumea crypto) sunt pe val. Chiar dacă nu discutăm despre Bitcoin, despre...
Cum trebuie să fie buchetul de trandafiri perfect? Atunci când vrei să faci impresie bună dăruind flori, cu siguranță începi să cauți într-o florărie online cel mai frumos buchet de trandafiri. De ce î...

Ți-a plăcut acest articol? Înscrie-te la NEWSLETTER

Îți vom trimite o dată pe săptămână cele mai importante știri din lumea Android! Nu vă faceți griji, urâm SPAM-ul la fel de mult ca voi.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here