Home Tutoriale Cea mai simplă metodă de a scăpa de reclamele de pe YouTube...

Cea mai simplă metodă de a scăpa de reclamele de pe YouTube (Samsung)

6640
0
YouTube

Dacă aveți telefoane Samsung, trebuie să știți că puteți scăpa de ProTV-ul instalat pe YouTube fără să fiți nevoiți să măgăriți alt browser.

Recomandarea mea este să folosiți browserul Samsung al telefonului alături de o extensie pentru blocarea conținutului. Găsim această funcție sub denumirea „CONTENT BLOCKERS”, în meniul „SETTINGS” a browserului default instalat de cei de la Samsung.

Ca și extensii eu recomand „Ad Cleaner For Samsung Internet” dar puteți pune și altele precum „AdBlock”, „AdBlock Plus”. De reținut, aceste extensii sunt active doar pe browserul default instalat în telefon de către Samsung, nicidecum pe Chrome sau alte browsere.

Pe lângă reclamele instalate în prostie de creatorii de conținut pe YouTube, aceste extensii te scapă și de reclamele AdSense de pe site-urile normale.

Ar mai fi varianta instalării de browsere gen NewPipe sau Vanced, însă aceste aplicații nu sunt prezente în Google PlayStore (și nici nu vor fi vreodată prezente acolo probabil) iar acest lucru le aruncă în spate un oarecare grad de incertitudine pe parte de securitate.

Cel mai bine este să folosim unelte oficiale, părerea mea. Am folosit YouTube pe acest browser default al celor de la Samsung și totul a mers destul de ok, atât pentru versiunea mobilă a site-ului cât și pentru cea desktop. Aplicația are și NightMode, așa că nu vor exista probleme nici măcar noaptea.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here