Home Jocuri Android Table Tennis Touch – unul dintre cele mai bune jocuri Android ale...

Table Tennis Touch – unul dintre cele mai bune jocuri Android ale anului 2018

3854
0
Table Tennis Touch

Am jucat într-una Table Tennis Touch pe final de an, atunci am descoperit eu minunăția asta de joculeț care este capabil să ofere adrenalină și spectacol în proporții destul de mari. Desigur, trebuie să vă placă această disciplină, respectiv tenisul de masă, altfel, cu siguranță o să-l încercați și o să vă enervați rapid, după care veți dezinstalat joculețul și veți spune celor din jur că este o prostie.

Când eram mic, era o mare plăcere să merg cu băieții să mai jucăm un tenis de masă, și pe-atunci nu existau localuri în care să plătești și să ai parte de cele mai bune condiții. Atunci făceam mese de tenis din uși pe care nu le mai folosea nimeni, improvizam foarte mult dar ne jucam frumos. Iată că mie unul mi-a rămas în sânge acest sport de care mă bucur pe telefon prin intermediul Table Tennis Touch.

Vă recomand să jucați la nivelul mediu, adică la jumătate din „intensitate” întrucât la nivel maxim orice-ai face, nici nu miroși mingea. Cred că acela este un nivel la care nici măcar jucătorii profesioniști din realitate nu pot face față. Trebuie să fii mai mult decât rapid în degete și să încerci pe cât posibil să înveți și să perfecționezi serva avansată. Cea clasică este destul de simplu de returnat. Cam atât despre Table Tennis Touch.

Sper că v-am făcut curioși, iar dacă nu ați testat până acum minunea asta de joculeț, sunteți invitații mei.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here