Home Diverse Cum să-ți încarci bateriile pentru noul an?

Cum să-ți încarci bateriile pentru noul an?

1222
0

2019 trebuie să înceapă în forță și din păcate, cele maxim 2 săptămâni pe care le avem de obicei libere cu ocazia sărbătorilor de iarnă sunt insuficiente pentru a ne încărca bateriile. După un an întreg de muncă, e nevoie de mult mai multă relaxare pentru a începe 2019 cu suficientă energie cât să ne îndeplinim toate rezoluțiile stabilite la cumpăna dintre ani. Există însă câteva metode prin intermediul cărora ne putem energiza acum la început de an iar în cele ce urmează le vom trece pe cele mai importante în revistă. Poate or să vi se pară mai ciudate, dar funcționează 100%.

Cum să-ți încarci bateriile pentru noul an?

  1. Masajul Tantric – sau erotic, sau cum vreți voi să-i spuneți. Există nu doar un salon de masaj București în cadrul cărora vă puteți relaxa, vă puteți elibera de stres, mai ales în situația în care sunteți singuri, nu aveți iubite. În străinătate masajul erotic nu mai este demult un subiect TABU, din păcate România mai are mult de parcurs în ceea ce privește mentalitatea generală. Cu timpul însă, lucrurile se vor schimba și aici. atât timp cât există saloane de masaj erotic, există și clienți deci ceva clar s-a schimbat comparativ cu acum câțiva ani, când numai cuvântul masaj erotic stârnea revoltă printre populație. Gândirea occidentală începe să ajungă și pe la noi iar aceasta ne poate ajuta destul de mult, în special atunci când vine vorba despre relaxare, despre încărcarea bateriilor pentru un an nou, ce tocmai a început.
  2. Excursii izolate – deși mulți dintre voi ați luat concedii pentru a petrece timp cu familia, de cele mai multe ori, pregătirile pentru sărbători sunt destul de stresante și de obositoare. Multă lume mai mult se obosește cu aceste sărbători decât să se relaxeze așa că ar fi mai mult decât indicat să încercați pe cât posibil să vă deconectați 3-4 zile înainte de a începe munca pe noul an de la tot ce înseamnă internet, televizor, telefoane mobile, etc. Ar fi interesant să petreceți câteva zile într-un loc pustiu, fără nici cea mai mică urmă de tehnologie. Mai mult ca sigur veți avea parte de o experiență unică, în cadrul căreia vă veți încărca bateriile cu energie pentru noul an. Recomandat este la munte, unde chiar dacă nu există deconectare totală, este suficientă liniște cât să vă faceți ordine în gânduri și să puneți punct oboselii.

Acestea sunt cele mai importante două metode prin intermediul cărora vă puteți încărca bateriile cu energie pentru noul an. Dacă nu sunteți adepții izolării în sălbăticie pentru câteva zile, sunt convins că o sesiune de masaj erotic va fi mai mult decât binevenită. Acum, rămâne la alegerea voastră care variantă vi se potrivește mai mult.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here