Home Tutoriale CE TREBUIE SA FACI CA SA POTI PLATI LA MAGAZINE CU TELEFONUL...

CE TREBUIE SA FACI CA SA POTI PLATI LA MAGAZINE CU TELEFONUL MOBIL

361
0

În ultimii ani, domeniul bancar a evoluat destul de mult, împins în spate și de dezvoltarea galopantă a internetului. Astăzi s-a ajuns efectiv în punctul în care atunci când mergi la supermarket, nu mai ai nevoie de carduri bancare. Tot ce trebuie să ai la tine este telefonul mobil.

Care sunt condițiile elementare pentru a putea plăti cu telefonul într-un magazin care acceptă plata cu cardul?

  1. Telefonul trebuie să aibă NFC și să fie activat. Din fericire, funcția NFC este implementată în ziua de azi în toate telefoanele care ies pe porțile fabricilor. Doar telefoanele Android foarte vechi, poate mai vechi de 5-6 ani față de 2023 să aibă lipsă NFC.
  2. Trebuie să existe aplicațiile bancare în telefon, care să accepte plata cu telefonul și în 2023, toate aplicațiile bancare sunt optimizate în asemenea sens. Aplicațiile bancare oferă posibilitatea de a folosi cardurile fizice la plăți cu telefonul, dar se pot emite și carduri virtuale care pot fi alimentate separat, apoi folosite pentru plata cu telefonul în toate magazinele care acceptă plata cu cardul.
  3. Aplicațiile bancare trebuie pornite, să fiți autentificați pe ele și să ruleze în prim plan, plata cu telefonul nu merge pur și simplu, de la sine, doar apropiind telefonul de terminalul POS al magazinului.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here