Home Editorial CATE LUCRURI MODERNE INLOCUIESTE UN SMARTPHONE IN 2023

CATE LUCRURI MODERNE INLOCUIESTE UN SMARTPHONE IN 2023

318
0

Telefoanele Android au devenit și devin în continuare din ce în ce mai inteligente, și au reușit să înlocuiască cu brio tot mai multe lucruri moderne, ușurându-ne destul de mult viața. Astăzi vom vedea 4 dintre cele mai importante lucruri moderne pe care un smartphone modern le înlocuiește în 2023.

CATE LUCRURI MODERNE INLOCUIESTE UN SMARTPHONE IN 2023

  1. APARAT FOTO – camera foto-video este pe telefoanele noastre de mulți ani, însă în ultimii 10 ani calitatea acestora a început să concureze cu aparatele foto-video stand alone.
  2. PC/LAPTOP – avem telefoane Android care au 12 GB memorie RAM, memorie internă 512 GB, procesoare destul de moderne care pot înlocui oricând un laptop sau un calculator mai slăbuț. Avem Office, E-mail, Social Media pe telefon, efectiv nu mai avem nevoie de PC sau Laptop.
  3. ROUTER WI-FI – este vorba evident despre funcția „hotspot”, prin care orice telefon Android se transformă într-un router Wi-Fi la care se pot conecta alte telefoane sau laptopuri.
  4. CARDURI BANCARE – primul lucru cu adevărat util pentru celebrul NFC. NFC e printre noi de mult timp dar niciodată nu i-am înțeles exact funcția, până în momentul în care a început să fie folosit pentru plățile bancare. Aplicațiile bancare au evoluat și ele destul de mult.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here