Home Editorial Ce să așteptăm de la piața Smartphone în 2018?

Ce să așteptăm de la piața Smartphone în 2018?

2196
0
piața Smartphone

2017 nu a fost un an atât de revoluționar în materie de telefoane Android, cel puțin nu pe măsura așteptărilor noastre (entuziaști ai domeniului). Dar cum rămâne cu 2018? La ce să ne așteptăm? O să facem o listă cu câteva inovații/trenduri care cred că vor prinde aripi în 2018, după cum urmează:

Ce să așteptăm de la piața Smartphone în 2018?

Ecranele 18:9 – destinate deocamdată telefoanelor high end precum Note 8 sau V30, în 2018 le vom vedea din ce în ce mai des și pe telefoane de buget precum cele de la Huawei, sau chiar pe Samsung Galaxy A5 2018. Așadar, cei care doresc ecrane mai mari, le vor primi în 2018.

Senzorul de amprentă direct în ecran – deși discutăm despre o soluție în curs de dezvoltare, sunt convins că va fi adoptată la scară largă în 2018 pentru că senzorii de amprentă de pe spate și de pe fața telefoanelor Android sunt incomozi și ocupă spațiu ce poate fi utilizat altfel…

Inteligență artificială – clar avem de-a face cu o cursă nebună pentru dezvoltare AI de către toate companiile producătoare de telefoane mobile, nu doar de Apple sau Samsung. În 2018, această capacitate auto-gânditoare va fi din ce în e mai vizibilă pe telefoanele de top. Huawei Mate 10 Pro este un bun exemplu în acest sens, care vine cu un cip special dedicat acestei funcții.

În rest, nimeni nu este Nostradamus să prezică viitorul în materie de tehnologie Android. Rămâne să așteptăm și să vedem exact ce noutăți ne vor aduce producătorii Android în 2018.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here