Home Tutoriale Cum calibrezi busola pe telefonul Android?

Cum calibrezi busola pe telefonul Android?

5337
0
busola

Tuturor ni s-a întâmplat chestia asta, să încerci să folosești GPS-ul și aplicația să nu te îndrume către direcția potrivită, să se miște aiurea sau deloc. Dacă te confrunți cu această problemă nu dispera, trebuie să calibrezi busola și vei putea citi în cele ce urmează cum se face…

Cum calibrezi busola pe telefonul Android?

Ca să calibrezi busola trebuie să rotești telefonul pe fiecare axă. Ține telefonul drept, înspre tine și înclină-l ușor către spate, apoi adu-l la poziția inițială. Trebuie apoi să-l rotești și stânga –dreapta. Ține-l din nou în poziția lui normală și îndreaptă-l cu fața către stânga, rotindu-l până la capăt pe axă.

Dacă aceste mișcări nu dau rezultate, deschide aplicația Maps a celor de la Google și mișcă telefonul într-o formă de cifră 8. Poate că vei părea caraghios făcând asta în public, dar te poate ajuta.

De asemenea, există și aplicații dedicate ce te pot ajuta în acest caz, după cum urmează:

  • GPS Essentials – o aplicație cu un rating de 4.4 steluțe care poate să vă ajute destul de mult atunci când GPS-ul o ia razna. Partea cea mai bună este că nu costă nimic, este o aplicație gratuită. O puteți descărca accesând linkul de la începutul acestui paragraf.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here