SHARE
calculator pentru salarii

Din păcate, în România, legislația se schimbă după cum bate vântul, după cum se trezește fiecare partid ajuns la putere, după cum se aliniază planetele și așa mai departe. Nu e de mirare că investitorii străini cam ocolesc țara noastră atât timp cât gradul de instabilitate legislativă este la nivelul acesta. Ei bine, acum, din 2018, o să fie nevoie prin firmele noastre și de un calculator salarii pentru că s-au modificat din nou legile. Contribuțiile de la angajator se duc la angajat și etc. Știm cu toții povestea. Nimeni nu pricepe care ar fi de fapt marele al avantaj al acestei vânzoleli, dar în fine. Nu vom încerca noi acum să facem Procesul Etapei cu niște lucruri pe care nimeni nu le înțelege.

Chiar dacă ai un departament de contabilitate destul de bun în firmă, părerea mea este că ar trebui să achiziționezi un soft numit calculator salarii net la brut, brut la net, astfel încât să începi noul an fără mari bătăi de cap. Ultimul lucru pe care ți-l dorești este vreo amendă de la ANAF sau de la ITM pentru că nu au fost făcute salariile cum trebuie. Doar e la ordinea zilei ca statul să tragă pe firmele care mențin industria în picioare, ne-am obișnuit deja cu acest mod sinistru de lucru.

E bine să ai un asemenea calculator în firmă ca să fii 100% sigur că lucrurile se fac corect, că nu vor urma complicații. Cel puțin eu, de când activez în sfera publicității, a comerțului online, am învățat că cea mai bună relație cu statul apare atunci când ești cu un pas înaintea acestor modificări și reușești să fii mereu în regulă cu absolut tot ce ține de contabilitate. Într-un fel e normal, dar nici prea multă presiune din partea statului nu este bună pentru că grija noastră a celor care deschidem o afacere online nu trebuie să fie distrasă de la dezvoltarea business-ului.

Acum, rămâne la aprecierea voastră dacă aveți nevoie de acest tip de ajutor sau nu. Părerea mea este că orice soft care ridică din responsabilitate și ușurează munca merită banii.

Articole Recomandate

Cum îți poate aduce informația un venit suplimentar? După cum știm, informația este de departe cea mai puternică armă din lume. Ei bine, cei care dețin informații pot să-și aducă în buzunare destul de mu...
3 sfaturi pentru o alegere potrivita a serviciilor de pompe funebre Fie ca ai mai trecut sau nu printr-o perioada grea precum pierderea cuiva apropiat, intotdeauna parca este dificil a lua deciziile potrivite vis a vis...
Cât de mult contează prețul atunci când ai nevoie de foraje puțuri de mare adânc... Puțurile săpate la mare adâncime deși sunt mai costisitoare, aduc după sine o apă de foarte bună calitate. De asemenea, aceste foraje sunt oarecum imp...

Ți-a plăcut acest articol? Înscrie-te la NEWSLETTER

Îți vom trimite o dată pe săptămână cele mai importante știri din lumea Android! Nu vă faceți griji, urâm SPAM-ul la fel de mult ca voi.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here