Home Diverse Câți bani poți face cu o investiție în Ethereum?

Câți bani poți face cu o investiție în Ethereum?

1805
0
Ethereum

Investițiile în Ethereum (una dintre cele mai importante monede virtuale  din lumea crypto) sunt pe val. Chiar dacă nu discutăm despre Bitcoin, despre cea mai consacrată monedă virtuală din lume, veți vedea că se pot face bani destul de frumoși și cu Ethereum. Știu că toată lumea are obiceiul să urmeze trendurile, dar uneori e bine să te mai detașezi de mase și de Bitcoin. Vom vedea în cele ce urmează cam câți bani poți să faci cu Ethereum, monedă virtuală relativ nouă (a apărut pe piață în 2015), prin intermediul unor calcule speculative destul de simple și de lesne de înțeles de toată lumea. Înainte de toate, trebuie să precizăm faptul că fiecare dintre voi ar trebui să fie conștient de faptul că banii investiți pot să fie și pierduți. Este un risc aici, ca la orice investiție de altfel. Haideți așadar să vedem.

Câți bani poți face cu o investiție în Ethereum?

În primul rând, ca să faci bani cu Ethereum, trebuie să cumperi această monedă. Dacă în trecut erai nevoit să folosești site-uri din străinătate, acum o poți cumpăra și din România prin intermediul CryptoCoin.Pro. Să zicem că ești dispus să investești pentru o primă încercare undeva la 100 de dolari. Urmărind graficul cu evoluția monedei în ultimul an vom vedea că au existat deja luni bune în care moneda a fost comercializată contra sumelor de 700-800 de dolari, deci dublu cât costă acum aproape.

Există așadar șanse destul de mari ca această monedă să ajungă peste câteva luni la aceste cotații superioare. Dacă vei investi 100 de dolari, există posibilitatea ca peste 3-4 luni să ai în buzunar 200 de dolari. În cazul în care Ethereum va depăși 800 de dolari, vei avea peste 200 de dolari în portofelul virtual. Desigur, ca să faci bani va trebui să tranzacționezi ulterior Ethereum în Euro sau Dolari dar acest procedeu este unul destul de simplu și de rapid.

Deși investiția în Ethereum nu te va face milionar în Euro, mai mult ca sigur îți va aduce profit, putem spune că Ethereum este una dintre cele mai sigure monede de pe piața crypto în acest moment.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here