Home Stiri LG V40 – telefonul Android care va avea 5 camere foto

LG V40 – telefonul Android care va avea 5 camere foto

4152
0
LG V40

Strategia lansărilor celor de la LG e oarecum dificil de anticipat sau de urmat. Nu demult, compania a făcut o declarație prin care a anunțat că va lansa dispozitive DOAR dacă va fi necesar, fără să spună nimic despre telefoanele pe care le are deja în construcție și care vor apărea anul acesta. Unul dintre aceste telefoane este LG V40 care se laudă cu atenție, nici mai mult nici mai puțin de 5 camere foto.

Au apărut câteva informații despre acest dispozitiv pe AndroidPolice, care aduc în prim plan un succesor al lui V30 cu 5 camere foto. Două vor fi pe față și vor fi folosite pentru funcția Face Unlock și trei vor fi pe spate. Deocamdată nu se știe pentru ce este cea de-a treia cameră de pe spate, se speculează că ar fi pentru poze wide, ori una care să aducă funcția telephoto atât de dorită. De asemenea, este foarte posibil să fie doar un senzor în plus pentru fotografiile făcute în condiții de iluminare precară.

Designul general al telefonului LG V40 are la bază modelul LG G7 ThinQ iar display-ul va fi cu siguranță un OLED. Fiind vorba despre un dispozitiv care va fi lansat anul acesta, se așteaptă înăuntru un procesor Snapdragon 845. De fapt, conform ultimelor zvonuri (nimic oficial), acest LG V40 va fi lansat peste câteva luni, la finalul verii. O să vă ținem la curent cu ultimele noutăți legate de acest dispozitiv.

Previous articleCâteva detalii despre Samsung Galaxy Note 9
Next articleCâți bani poți face cu o investiție în Ethereum?
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here