Home Editorial VARĂ INCENDIARĂ – TOP TELEFOANE SUB 500 DE LEI (buget de avarie)

VARĂ INCENDIARĂ – TOP TELEFOANE SUB 500 DE LEI (buget de avarie)

1586
1
TELEFOANE SUB 500 DE LEI

Avem parte de o vară incendiară, așa că e momentul să facem și un top incendiar cu telefoane mobile sub 500 de lei. Evident, este un top de mega buget, l-aș numi mai de grabă buget de avarie, însă sunt de părere că se pot cumpăra totuși telefoane bune la 500 de lei. Bune pentru vorbit la ele și poate Facebook și cam atât. Nu vă așteptați la mărci de renume, la camere foto extraordinare sau la prea mulți GB RAM. Să începem așadar.

VARĂ INCENDIARĂ – TELEFOANE SUB 500 DE LEI

Nokia 3310 (2017), Single SIM

Un telefon care a făcut istorie în trecut, un telefon despre care se spune că ar fi fost indestructibil. Deși multă lume îl cumpără acum din simplă nostalgie pentru ceea ce a însemnat acest model cândva, Nokia 3310 este un telefon de avarie foarte bun care se încadrează în bugetul nostru de 500 de lei. În acest moment el costă cam 200 de lei în varianta single SIM și chiar dacă nu este smartphone, îți faci treaba cu el.

Nokia 3310

Vonino Jax S, Dual SIM

Da, un smartphone depășit din toate punctele de vedere dar care o să te scoată din belea pentru doar 250 de lei. Are 1 GB RAM și merge și pe Digi pe banda 3G 2100. Atenție, tele fonul vine cu Android 7.0 Nougat, are 16 GB memorie internă, 4.81 din 5 steluțe conform review-urilor de pe Emag, acestea fiind motive suficiente să-l includem în acest top.

Vonino Jax S

Xiaomi Redmi 4A

Xiaomi este unul dintre brandurile chinezești de la care avem mari așteptări. Telefoanele lor sunt foarte ok față de chinezăriile intrate pe piața din România în ultimii 5 ani. Redmi 4A merită cumpărat dacă ai un buget de maxim 500 de lei pentru că are 2 GB RAM, Android 6.0.1. Marshmallow care probabil merge urcat în Android 7. Merge pe Digi, este 4G și are un display destul de bun de 5 inci, 720p.

Xiaomi Redmi 4A

LG K8 (2017)

Un telefon de la LG care costă acum undeva la 440 de lei. Din punctul meu de vedere merită banii atât timp cât vine cu Android 7.0 Nougat, chiar dacă nu are decât 1.5 GB RAM. Multă lume spune căe cam puțin RAM pentru Nougat dar eu cred că cei de la LG au optimizat destul de bine telefonul astfel încât să nu se simtă lipsa.

LG K8 (2017)

Telefon mobil Motorola Moto E4, Dual SIM

Android 7.1.1 Nougat, 2 GB RAM, 16 GB memorie internă, LCD IPS de 5 inci 720p. Motorola Moto E4 este telefonul perfect atunci când vine vorba despre buget. Acesta poate fi cumpărat acum pentru vreo 450 de lei.

Motorola Moto E4

Allview P9 Life, Dual SIM

Deși nu am avut niciodată o părere bună despre acest brand, Allview, putem include în topul nostru de mega buget acest P9 Life. Nu avem așteptări prea mari de la el chiar dacă are specificații bune. Cred că poți să-ți faci treaba cu el.

Allview P9 Life, Dual SIM

ZTE Blade V8 Lite

Un octa-core destul de interesant, care vine la pachet cu 2 GB Ram și 16 GB memorie de stocare. Pe E-mag, telefonul este destul de ok văzut, o notă de 4.33 din 5, în ideea în care românii sunt cei mai cârcotași clienți din lume (vor mult de bani puțini).

ZTE Blade V8 Lite

Nokia 3, Dual Sim

Nokia 3, Dual Sim

Am cumpărat un astfel de telefon pentru a-l face cadou și sincer, e destul de ok dacă-l gândești drept un telefon de mega buget. Este de calitate cât de cât, o calitate specifică telefoanelor Nokia iar specificațiile sunt destul de bune: android 7.0 Nougat, 2 GB RAM, 16 GB memorie internă, display 5 inci IPS, etc.

1 COMMENT

  1. Am fost surprins sa vad mentionat telefonul pe care l-am cumparat anul trecut. Nu ma credeam prea priceput in a alege un smartphone ieftin si bun. Xiaomi Redmi 4A mi-a depasit insa asteptarile, e super ok. Asta nu inseamna ca s priceput la telefoane doar ca o mai nimeresc si eu din cand in cand 🙂
    Parerea mea e ca cine cumpara un telefon Xiaomi, indiferent de tip, va fi placut surprins cand va incepe sa-l utilizeze zilnic.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here