Home Aplicatii Android Ai 1000, 2000, 5000 de prieteni pe Facebook? Ai grijă, poți rămâne...

Ai 1000, 2000, 5000 de prieteni pe Facebook? Ai grijă, poți rămâne fără cont DEFINITIV! Iată motivul!

320
0

Nu puțini sunt aceia care au peste 1000 de persoane drept „prieteni” pe rețeaua de socializare Facebook. Unii sunt cunoscuți, apropiați, cu nume și prenume cunoscute, alții au devenit prieteni prin diferite conjuncturi. Problema este că poți fi pus în situația de a-ți pierde definitiv contul de Facebook dacă deții un număr foarte mare de prieteni în lista contului tău. Iată care este problema…

În cazul în care există o problemă de securitate și ești pus în situația super nasoală de a-ți fi contul spart, atunci când o să dorești să-l recuperezi cei de la Facebook au implementat o măsură de siguranță care îți va fi imposibil de trecut chiar dacă tu ești persoana care deține contul. Astfel, Facebook, îți va pune la cale un mic test, ți se vor arăta pozele de profil a câtorva prieteni din lista ta, și tu va trebui să alegi dintr-o listă separată numele lor.

Evident, dacă ai 1000 de persoane la prieteni, peste 70% din ei nu ai cum să-i cunoști după nume sau după poza de profil, nu mai zic în situația în care ai maximum de prieteni adică 5000. Așa că, mare atenție, prea mulți prieteni la profil vă pot lăsa definitiv fără cont atunci când apar probleme de securitate.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here