Home Diverse Cât de legal este un job la videochat?

Cât de legal este un job la videochat?

1678
0
videochat

Despre Videochat în România se zvonesc multe și evident, puține sunt adevărate. Astăzi vom discuta despre legalitatea unui asemenea job, despre legalitatea unui studio de videochat. Dacă te interesează acest domeniu, dacă vrei să lucrezi, o să cauți evident cel mai bun studio de videochat.

O să-l găsești în București sub sigla Glamour Studio.

O să vezi că acest job în cadrul companiei lor este legal întrucât:

  • Activitatea este reglementată de Legea 196/2003, modificată și completată cu Legea 496/2004. Așadar, nu există legături cu pornografia sau prostituția sau alte minuni pe care și le imaginează unii sau alții, în urma unor vorbe auzite prin vecini.
  • Condițiile de lucru corespund normelor în vigoare. Cele mai multe studiouri de videochat sunt închise de autorități nu pentru evaziune sau alte infracțiuni, cu pentru faptul că nu oferă condiții de lucru decente angajaților.
  • Totul este foarte transparent, se plătesc taxe și impozite la stat, conturile firmei sunt în România, nu în străinătate. Nu se face evaziune fiscală, nu se spală bani, etc.
  • Există carte de muncă. Bine, contract de muncă mai bine zis, cărți de muncă nu prea mai există. Ideea e că munca propriu-zisă este cât se poate de legală, totul se desfășoară conform condițiilor din Codul Muncii. Angajarea este una cât se poate de legală.
  • Vei avea parte de confidențialitate. Dacă dorești, bineînțeles. Nimeni nu va știi că tu faci videochat, nici măcar viitorii tăi angajatori. România încă mai este o țară a prejudecăților.
  • Există multă lume care a lucrat în cadrul acestui studio de videochat București, care poate confirma faptul că lucrurile în cadrul acestei companii se desfășoară cât se poate de legal. De asemenea, părerile de pe net sunt destul de bune.

Jobul la videochat este legal dar doar în cazul în care te angajezi la un videochat București care activează la rândul său legal. Glamour Studio reprezintă unul dintre cele mai vechi și transparente studiouri de videochat de pe piață, așa că este recomandat să vă interesați mai întâi aici de joburi. În plus, veți lua contact cu o echipă mișto și cu un mediu de lucru mai mult decât plăcut.

Previous articleCând merită investiția într-un smartphone de peste 4000 de lei?
Next articleDe ce nu mai testez telefoane Android – Editorial Alex Ciocan
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here