SHARE
smartphone

Telefoanele mobile devin din ce în ce mai inteligente, înglobează tot mai multe funcții utile pe care cu toții ni le dorim. Camerele foto încorporate în aceste dispozitive au ajuns deja super performante și pot înlocui cu brio un aparat foto low entry. Desigur, discutăm despre dispozitive multimedia care costă uneori și peste 4000 de lei, dispozitive care s-au îndepărtat foarte mult de un simplu „telefon mobil”. Întrebarea de bază este însă, când merită investiția într-un smartphone de peste 4000 de lei?

Să nu uităm că în România în acest moment salariul minim pe economie este undeva la 1000 de lei net, bani în mână, iar jumătate dintre cetățenii care lucrează în această țară sunt plătiți cel puțin în acte cu această sumă oarecum, modică și derizorie. Cu toate acestea, se fac rate, se fac împrumuturi în bănci, abonamente la Orange și Vodafone scumpe și așa mai departe. Aparent, România este o țară săracă doar pe hârtie, în realitate, oamenii sunt dispuși să facă diverse sacrificii pentru a avea.

Când merită investiția într-un smartphone de peste 4000 de lei?

Răspunsul este unul destul de simplu și de logic: atunci când îți permiți să-l pierzi. Dacă îți permiți să pierzi să zicem un Samsung Galaxy S9, fără să se dezlănțuie drama vieții tale, atunci poți să-l cumperi. Și, evident, din punctul meu de vedere, nu ar trebui niciodată cumpărat în rate pentru că există posibilitatea să pierzi sau să distrugi dispozitivul, ori să-ți fie furat și rămâi cu ani de zile de plătit rate. Nu cred că-și dorește nimeni așa ceva. Nu?

Articole Recomandate

TOP 8 telefoane de clasă medie – august 2018 Numesc telefoane de clasă medie, acele dispozitive Android care costă sub 1000 de lei, mai bine zis pe cele care au un preț cuprins între 500 și 1000 ...
VARĂ INCENDIARĂ – TOP TELEFOANE SUB 500 DE LEI (buget de avarie) Avem parte de o vară incendiară, așa că e momentul să facem și un top incendiar cu telefoane mobile sub 500 de lei. Evident, este un top de mega buget...
Ce așteptări trebuie să ai de la un telefon Android de 1000 de lei? Un smartphone Android care costă 1000 de lei este departe de tot ceea ce înseamnă performanță uluitoare. Discutăm despre niște dispozitive de clasă me...

Ți-a plăcut acest articol? Înscrie-te la NEWSLETTER

Îți vom trimite o dată pe săptămână cele mai importante știri din lumea Android! Nu vă faceți griji, urâm SPAM-ul la fel de mult ca voi.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here