SHARE

samsung-128-emmc-5.0Samsung anunta faptul ca se lucreaza la un chip foarte rapid de 128 gb ce va fi implementat in telefoanele de clasa medie. Asta nu inseamna altceva de cat moartea cardurilor de memorie, folosite in ziua de azi pentru spatiu de stocare suplimentar. Pana in acest moment, 128 gb memorie interna nu au de cat telefoanele mobile de ultima generatie precum Samsung Galaxy S6, telefoane care folosesc noul standard eMMC 5.1.

Noile telefoane de clasa medie vor avea 128 gb folosind 3 memorii eMMC 5.0 despre care compania Samsung spune ca sunt la fel de rapide ca si eMMC 5.1. Jung – Bae Lee, vicepresedintele Memory Product Planing la Samsung afirma:“Odata cu introducerea acestor 3 NAND eMMC 5.0 chipuri in telefoanele de clasa medie, ne asteptam sa devenim numarul 1 mondial in propovaduirea capacitatii de stocare mobila.”

Samsung a facut precizari in legatura cu noua tehnologie flash capabila sa rezolve scrieri si citiri de 10 ori mai rapid fata de un card micro SD obisnuit dand de inteles ca doreste implementarea lor in telefoanele de clasa medie, deci medie si ca performanta dar si ca pret pe piata internationala, INLOCUIND slotul pentru cardul micro SD.

Odata cu aceasta implementare, Samsung renunta la a mai oferi posibilitate de extindere a memoriei exact ca la Samsung Galaxy S6. Practic, cata memorie are telefonul din fabrica, atata poti folosi. Ca sa fim sinceri, 128 GB nu sunt putin, insa tinand cont de faptul ca dimensiunea memoriei este direct proportionala cu evolutia tehnologiei, cu siguranta in anii ce vor urma vom vedea modificati uluitoare in ceea ce priveste tehnologia de stocare mobila. Nu uitati faptul ca in urma cu 15 ani, un HDD de 20 de gb era arhisuficient pentru nevoile acelor vremuri. Astazi, doar Windows-ul sau Adobe ocupa 20 de gb pe un HDD, iar HDD-urile ajung la capacitati de pana la 6 TB.

Articole Recomandate

4 tehnologii moderne pe care TOATE telefoanele Android ar trebui să le aibă Tehnologia evoluează fantastic de repede atunci când vine vorba despre telefoanele mobile, însă din păcate, unele soluții cu adevărat utile, sau mai b...
La ce trebuie să fim atenți atunci când alegem o cască Bluetooth? Casca Bluetooth devine un accesoriu de nedespărțit pentru cei care sunt nevoiți să vorbească la telefon în timp ce conduc și nu numai, în special pent...
Ghid de achiziție pentru telefoanele Android SECOND HAND Achiziția unui telefon Android nu este lucru simplu, de multe ori e greu să ne hotărâm atunci când este vorba despre un dispozitiv nou, d-apăi unul se...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here