SHARE
bloguri de calitate

Companiile SEO ori companiile care-și fac singure reclamă prin intermediul SEO cunosc foarte bine faptul că pentru succes în obținerea poziționărilor dorite în paginile Google pe anumite cuvinte cheie, e nevoie de publicare de advertoriale pe bloguri de calitate. Vom discuta în cele ce urmează despre ce înseamnă mai exact aceste bloguri de calitate, în ce anume constă calitatea în ceea ce le privește astfel încât să facem un pic de lumină în acest domeniu.

Ce înseamnă bloguri de calitate?

Ca să postezi advertoriale pe bloguri de calitate, trebuie să te uiți un pic dincolo de statisticile care contează foarte mult din punct de vedere SEO, statistici precum Page Authority. Un blog de calitate înseamnă în primul rând un blog cu vechime care nu dispare de pe azi pe mâine. Majoritatea celor care se ocupă cu optimizare SEO doresc să publice advertoriale pe bloguri cu vechime mare, de peste 2-3 ani. Ei știu că Google oferă încredere deosebită site-urilor vechi. Un blog de calitate mai înseamnă apoi comunitate. Comunitatea adunată în jurul unu blog este semn al calității articolelor postate. Discutăm aici fie despre comunitățile aciuite pe blog fie de cele adunate pe paginile de Facebook aferente. Un blog de calitate mai înseamnă un blog optimizat pentru campanii SEO: IP unic și HTTPS. Nu în ultimul rând, un blog iese în evidență prin numărul de articole postate. Din punctul meu de vedere, un blog de calitate trebuie să aibă o pondere mult mai mare de non advertoriale capabile să aducă trafic, decât advertoriale.

Vrei să publici advertoriale pe bloguri de calitate? Blogurile mele îți stau la dispoziție

Îți pot pune la dispoziție o serie de 18 bloguri pe care poți posta advertoriale din orice domeniu. Dacă nu le ai gata scrise, pot să-ți ofer și acest serviciu de content writing la prețuri destul de rezonabile. Cele peste 13.000 de articole scrise până în acest moment stau drept dovadă pentru vasta mea experiență în acest domeniu. Campaniile SEO au succes doar dacă se publică advertoriale pe bloguri de calitate și de-a lungul celor 2 ani de când scriu la un nivel profesional, am încercat mereu să ridic ștafeta calității tot mai sus. Blogurile mele au o vechime cuprinsă între 1 și 5 ani și sunt folosite cu succes pentru publicare de advertoriale de cele mai mari companii SEO din țară.

Mă poți contacta pentru detalii dacă vrei să publici advertoriale pe bloguri de calitate, mă găsești prin intermediul formularului de contact de pe vandimaginatie.ro sau la numărul de telefon existent de asemenea pe site.

 

Articole Recomandate

4 motive să instalezi un POS Bancar pentru micul tău magazin Deși plata cu cardul nu mai e o mare enigmă în România – în ultimii 5 ani majoritatea românilor au ajunsă primească salariile pe card – micii comercia...
De unde poți împrumuta bani în luna ianuarie? Să încerci să împrumuți bani de la prieteni și rude în luna ianuarie, e ca și cum ai încerca să treci prin Furcile Caudine. După Crăciun, Revelion, Sf...
E bine să ai un calculator pentru salarii în firmă Din păcate, în România, legislația se schimbă după cum bate vântul, după cum se trezește fiecare partid ajuns la putere, după cum se aliniază planetel...

Ți-a plăcut acest articol? Înscrie-te la NEWSLETTER

Îți vom trimite o dată pe săptămână cele mai importante știri din lumea Android! Nu vă faceți griji, urâm SPAM-ul la fel de mult ca voi.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here