SHARE

În momentul în care un dispozitiv este lansat în cadrul unui eveniment important, multe detalii sunt omise din prezentare, nu e timp pur și simplu. Astfel, după ce primele impresii au început să apară legate de noile telefoane Pixel, iată 5 lucruri pe care trebuie să le știi despre această nouă generație.

5 lucruri pe care TREBUIE să le știi despre noile telefoane Pixel 2

  1. Există o temă DARK. Adică întunecată. Nu e nimic revoluționar, însă pe noile telefoane Google Pixel 2 și Pixel 2 XL aceste teme închise, întunecate se vor activa automat în momentul în care se va pune o imagine de fundal de asemenea întunecată. Se modifică doar culoarea, nu și setările, aplicațiile de sistem sau aplicațiile 3rd party. Singura diferență se vede la launcher care adoptă o temă neagră pentru sertarul de aplicații. O setare excelentă pentru un dispozitiv cu display AMOLED.
  2. Google Assistant. Aici apare o surpriză destul de interesantă. Asistentul Google funcționează și cu display-ul stins într-un fel. Tot ce trebuie să faci ca să-l trezești este să strângi marginile telefonului. Nu știu cât de utilă este în realitate, nu știu de ce ai avea nevoie de așa ceva dar na… funcția este.
  3. Google Lens. Google Lens funcționează acum și cu Google Photos. Ce este Google Lens? Discutăm despre o funcție de căutare care până acum funcționa într-un singur mod pe telefoanele Pixel. Încă nu poți să îndrepți camera foto către un obiect și să-l întrebi pe tata Google detalii despre acesta. Ca să folosești în stadiul actual Google Lens, trebuie să faci o poză cu camera aplicației, să deschizi Google Photos, să cauți poza făcută, să o deschizi cu butonul dedicat Google Lens. Știu, e o bătaie de cap cam mare dar trebuie să recunoaștem că e o funcție mișto.
  4. Muzica offline. Google a introdus o funcție destul de interesantă numită Ambient Services. Poate să recunoască muzica pe care o aude în fundal și să-ți afișeze numele artistului pe Always On Display fără ca tu să ceri acest lucru. Totul offline, fără conexiune la net. Nu e magie, serviciul are o arhivă internă de 10.000 de piese. Dacă piesa care se aude nu este găsită în arhivă, se merge online.
  5. Nivelul de blur. O altă noutate introdusă de Google este posibilitatea de a face poze cu efectul bokeh (fundal blurat) folosind o singură cameră foto spre deosebire de competiție. Camera folosește inteligența artificială pentru a recunoaște scena, pentru a selecta subiectul și pentru a blura fundalul bazându-se cel mai probabil pe distanță. Din păcate, funcția nu este complet funcțională. Nivelul de blur nu se poate ajusta, ci este decis direct de către AI.

Articole Recomandate

Cum scapi de numerele +2751007? De vreo câteva zile mă sună fel de fel de numere ciudate dar asemănătoare, de genul +27510071565 sau +27510071050 sau +27510071007. Evident, răspund ș...
TOP 8 telefoane de clasă medie – august 2018 Numesc telefoane de clasă medie, acele dispozitive Android care costă sub 1000 de lei, mai bine zis pe cele care au un preț cuprins între 500 și 1000 ...
VARĂ INCENDIARĂ – TOP TELEFOANE SUB 500 DE LEI (buget de avarie) Avem parte de o vară incendiară, așa că e momentul să facem și un top incendiar cu telefoane mobile sub 500 de lei. Evident, este un top de mega buget...

Ți-a plăcut acest articol? Înscrie-te la NEWSLETTER

Îți vom trimite o dată pe săptămână cele mai importante știri din lumea Android! Nu vă faceți griji, urâm SPAM-ul la fel de mult ca voi.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here