Home Diverse Caloriferele din aluminiu – 3 motive să le cumperi

Caloriferele din aluminiu – 3 motive să le cumperi

2229
0
calorifere din aluminiu

În momentul în care ne instalăm o centrală termică ar trebui să instalăm și calorifere noi dacă cumva am mai fost racordați înainte la vreun sistem de termoficare. Dacă trecem de la sobă la centrală termică, lucrurile sunt mai simple și nu rămâne decât ne hotărâm ce fel de calorifere să cumpărăm. În cele ce urmează vom discuta despre caloriferele din aluminiu pe care eu unul le recomand în ambele cazuri, atât când se schimbă sursa de termoficare cât și în cazul renunțării la sobe. Există cel puțin trei motive pentru care ar trebui să cumpărați calorifere de aluminiu de la Berluni.

3 motive să cumperi calorifere din aluminiu

  1. Sunt foarte rezistente. Caloriferele din aluminiu rezistă atât la temperaturi foarte mari cât și la presiuni impresionante. Nu degeaba cei de la Berluni oferă 10 ani garanție pentru un calorifer de aluminiu. Tehnologia de construcție a acestor obiecte a avansat destul de mult în ultimii ani și cam acesta este rezultatul: rezistență mult mai mare față de caloriferele clasice.
  2. Arată foarte modern. În momentul în care îți renovezi casa e clar că o să dorești să dai camerelor un aspect foarte modern. Acesta este motivul pentru care foarte multă lume alege să schimbe vechile calorifere din fontă cu cele din aluminiu. Aspectul general al unui calorifer din aluminiu este unul ultra modern care mai mult ca sigur se va integra perfect conceptului de renovare modernă.
  3. Prețurile sunt mici. Dacă veți intra pe pagina celor de la Berluni veți vedea cam care sunt prețurile pentru aceste calorifere care rezistă chiar și la presiuni de 27 de bari. De fapt, aceste calorifere din aluminiu sunt exact ce-și dorește românul: calitate la bani puțini. Există multe articole pe net despre alegerea unui calorifer, și le puteți consulta, însă veți vedea că tot pe cele din aluminiu le veți alege.

Acestea sunt cele mai importante 3 motive pentru care ar trebui să cumpărați calorifere din aluminiu, indiferent că puneți la cale o rețea nouă sau că înlocuiți vechile calorifere din fontă.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here