Home Diverse Balustrada din sticlă securizată – 3 avantaje de bază

Balustrada din sticlă securizată – 3 avantaje de bază

2065
0
sticlă securizată

Balustradele din sticlă securizată au devenit o modă și vom vedea în cele ce urmează care sunt cauzele principale pentru care astăzi, ele sunt implementate atât în centrele comerciale, în clădirile de birouri dar și în sectorul rezidențial. Da, foarte multă lume își construiește o casă și atunci când vine vorba despre balustradă, optează optează pentru una din sticlă securizată. Iată care sunt cele 3 avantaje de bază ale acestui material.

Balustrada din sticlă securizată – 3 avantaje de bază

  1. Aspectul pe care-l crează. După cum spuneam mai sus, sticla reprezintă ultima găselniță în materie de amenajări interioare, design interior. Majoritatea arhitecților folosesc astăzi sticla din motive de design iar faptul că acest material a evoluat ca și rezistență la șocurile mecanice, ajută destul de mult. Balustrada este un element cheie în cadrul oricărei case, element care merită construit cât mai modern.
  2. Sporește gradul de luminozitate. Dacă în trecut erau la modă balustradele din lemn sau din metal, astăzi se folosește sticla și pentru a spori gradul de luminozitate din casă. Transparența acestui material ajută destul de mult la propagarea luminii artificiale. Astfel, se reduc un pic și costurile cu iluminarea zonei de trepte, unde știm cu toții că trebuie să existe foarte multă lumină pentru a evita accidentările.
  3. Este un material destul de sigur. Astăzi din sticlă securizată nu se fac doar balustrade, se fac chiar și trepte sau platforme exterioare clădirilor. Sticla securizată rezistă la solicitări destul de mari iar în cazul în care aceasta se sparge, modul în care se face ciobulețe mici previne alte accidentări pentru cei din jur.

Acestea sunt cele mai importante 3 avantaje ale sticlei securizate, ale unei balustrade din sticlă securizată mai bine zis. Atât timp cât ne dorim o casă frumoasă, modernă, trebuie să folosim materiale care pot aduce acest efect vizual în peisajul rezidențial, mai ales că siguranța locuitorilor nu este afectată. Prețurile pentru sticla securizată sunt destul de bune pentru ceea ce oferă acest material, să nu uităm că acest tip de sticlă se obține printr-un procedeu de prelucrare destul de dificil, respectiv încălzire și răcire imediată și ca orice material prelucrat de mai multe ori, trebuie să aibă un preț pe măsură.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here