Home Aplicatii Android Automatic Call Recorder

Automatic Call Recorder

2183
0

Automatic Call Recorder este genul de aplicatie pe care toata lumea ar trebui sa o aiba instalata in telefon. E bine sa pastram convorbirile telefonice pe care le avem zi de zi, nu stim cand vreodata vom avea nevoie de ele pentru a dovedi ca cineva minte, nu? Iar noi avem dovada vie.

Inregistreaza toate apelurile  si alege care conversatii sa le salvezi. Poti seta care apeluri sa fie inregistrate si care sa fie ignorate. Asculta apoi inregistrarea si adauga notite daca doresti. Poti sa le dai si share daca doresti asta.

Aplicatia este integrata cu Google Drive  si Dropbox ca sa poti salva totul in cloud fara sa ocupi memoria telefonului. Tineti cont de faptul ca integrarea cu Google Drive functioneaza doar pe dispozitivele cu Android mai noi de versiunea 3.0.

Aplicatia are si o versiune platita si nu este compatibila cu absolut toate marcile de telefoane, asa ca incercati mai intai versiunea gratuita. Daca sunteti multumiti de calitate puteti apoi cumpara si versiunea platita de care sa va bucurati fara restrictii.

Cele trei setari pentru inregistrarea apelurilor cu Automatic Call Recorder

  1. Record everythig – este starea default si inregistreaza absolut toate apelurile primite cu exceptia contactelor preselectate pentru ignorare.
  2. Ignore everything – este setarea care nu inregistreaza de cat apelurile venite de la contactele preselectate pentru a fi inregistrate
  3. Ignore contacts – este setarea care inregistreaza toate apelurile venite de la oameni ale caror numere de telefon nu exista in agenda ta
  4. Versiunea PRO – permite inregistrarea anumitor contacte si salvate automat atat in telefon cat si in cloud

Din punctul meu este o aplicatie destul de reusita cu care puteti face treaba buna in cazul in care doriti sa prindeti pe cineva cu minciuna si sa aratati acest lucru celor din jur

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here