Home Diverse Ati gasit ParadisulPersonajelor?

Ati gasit ParadisulPersonajelor?

973
0

Fiecare parinte cauta un paradis al personajelor pentru copiii lor, caci asa e cu copilaria: e nevoie de multa imaginatie si multe idei de joaca. Imi aduc aminte de copilaria mea, nu aveam atata tehnologie in jur si pentru noi bucurie nu insemna Facebook sau ceva jocuri pe calculator. Nici macar calculatoare nu erau. Primul l-am primit abia prin 2003 la varsta de 14 ani. Ce sa mai zic de telefoane sau tablete? Ce iPhone?

Bucuria celor mici atinge cote din ce in ce mai mari atunci cand vine vorba despre petreceri. Nu cred ca exista copil caruia sa nu ii placa sa petreaca alturi de alti colegi sau amici de joaca. Parintii mei organizau acasa petrecerile caci nu avea nici bani de “externalizat” aceasta sarcina, dar nici nu existau in oras firme care sa se ocupe de asaceva. ParadisulPersonajelor isi propune exact ceea ce va povestea: petreceri pentru cei mici de neuitat.

Cu totii ne confrunam cu o criza de timp tot mai acuta, cu imposibilitaea de a duce la bun sfarsit ceea ce ne propunem la inceput de zi, asa ca nu e de mirare ca nu mai avem timp nici macar sa organizam o petrecere pentru cel mic. Daca lucram 12 sau mai multe ore pe zi, de unde timp? Asa ca cel mai eficient mod de a rezolva problema petrecrilor este o firma precum ParadisulPersonajelor, despre care va vorbeam mai sus.

Multi ar spune ca petrecerile pentru copii se organizeaza in familie, insa daca stai si te gandesti ca nu toata lumea are spatiu pentru asa ceva, ganditi-va ce inseamna sa tii intr-o garsoniera o petrecere pentru 10 copii, chiar nu ai cum. Acesta este marele avantaj al cluburilor si firmelor care se ocupa cu organizarea de petreceri pentru copii.

As vrea sa mai fiu macar o data copil, insa nu se mai poate. Din pacate, copilaria este ireversibila si nu o traim decat o singura data. Mi-as dori ca la capat de linie, in ceasul mortii, moartea sa insemne intoarcerea anilor. In loc de 90 de ani sa fac 89, 88, 87 si asa mai departe pana cand ajung din nou copil… si cand ajung la 5 ani din nou sa incep sa imbatranesc… Si tot asa pana ne saturam de trait din plin. Viata e prea scurta si prea putin variata…

Previous articleJocuri Android noi pentru luna Iunie
Next article5 motive pentru care Apple uraste Android
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here