SHARE
site de prezentare

În ziua de azi, orice companie are nevoie de un site de prezentare. Cărțile de vizită nu mai sunt la modă într-un secol al vitezei, al informației disponibile online. În plus, din moment ce internetul a devenit un suport perfect pentru publicitate, e clar că orice antreprenor o să dorească să profite de această oportunitate pentru a ajunge la cât mai mulți potențiali clienți.

Trebuie totuși să fii un pic atent cu cine lucrezi pe parter de creare site de prezentare, întrucât pe piață există mulți amatori ce se ascund în spatele unei imagini profesionale. La adevărații profesioniști o să ajungi doar în cazul în care ți se va propune un site de prezentare care să iasă în evidență prin trei caracteristici principale: aspect, funcții și administrare.

De ce contează aspectul unui site de prezentare

Primul contact pe care un potențial client îl ia cu firma ta este site-ul de prezentare. Cu cât va fi un site mai frumos, cu atât vei face o impresie mai bună. Oamenii vor primi un mesaj clar încă de la început: compania ține la imaginea sa, compania investește în imaginea sa deci este una serioasă. Firma de dezvoltare web în acest caz se va alege în funcție de portofoliu.

De ce contează funcțiile unui site de prezentare

Funcțiile sunt importante pentru că de ele poate depinde viitorul afacerii tale în mediul online. Există posibilitatea de implementare a unor platforme online operative care să ajute foarte mult echipa de vânzări de exemplu. Atunci când pui bazele unui site trebuie să fii atent la funcționalitate atât pe moment cât și pe termen mediu și lung, să iei în calcul viitoare implementări.

De ce contează administrarea unui site de prezentare

Nu toată lumea se pricepe la administrat site-uri web. Nu se știe în seama cui va cădea vreodată administrarea lui așa că e bine să iei legătura cu niște dezvoltatori capabili să-ți ofere un produs foarte simplu de administrat. De obicei, acesta este de departe cel mai important aspect de luat în calcul în momentul în care se dorește un site de prezentare dinamic, ce va primi ulterior modificări.

Articole Recomandate

Cât de legal este un job la videochat? Despre Videochat în România se zvonesc multe și evident, puține sunt adevărate. Astăzi vom discuta despre legalitatea unui asemenea job, despre legali...
Momentul delicat al trecerii de la scutec la oliță – recomandări de produse de l... Viața este o continuă întrecere, pentru că așa suntem învățați de mici. Pariu că 50% dintre adulți acum își amintesc cu îi păcălea mama să facă sau să...
Achizitii imobiliare inspirate – apartamentul ideal in Brasov Cand vine mult asteptatul moment si pornesti in cautarea unui apartament, nu poti decat sa radiezi de bucurie. Cel putin asta se intampla pe moment, p...

Ți-a plăcut acest articol? Înscrie-te la NEWSLETTER

Îți vom trimite o dată pe săptămână cele mai importante știri din lumea Android! Nu vă faceți griji, urâm SPAM-ul la fel de mult ca voi.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here