SHARE
ING Pay

După ce șmecherii de la ING au anunțat lansarea aplicației ING Pay, am zis s-o încerc și eu. Aveam NFC la telefon și am intrat în contul de HomeBank să-i dau drumul.

Activarea serviciului este destul de simplă, trebuie să creezi un card virtual care să fie asociat ING Pay și cam atât. În momentul în care vrei să plătești cu cartul pe un terminal POS contactless, scoți telefonul fain frumos, că doar suntem în secolul 21, îl apropii de POS cum apropii cardul contactless și cu asta basta. Nu ai nimic de făcut în plus. A, ba da, trebuie să mai faci ceva. Trebuie să deblochezi dispozitivul.

Din punctul meu de vedere, este o opțiune destul de utilă. Te scutește de acele momente în care uiți portofelul acasă și ai de cumpărat una alta de pe la magazinele mari (cele mici nu prea au POS-uri), te ajută atunci când a expirat cardul și nu prea ai timp să ajungi la ING să-l schimbi, te ajută atunci când pierzi cardul, îl blochezi apoi până faci rost de altul dai cu telefonul la plată. În plus, e mult mai simplu de plătit cu telefonul.

Oricum suntem obișnuiți să-l scoatem din buzunar și să îl verificăm de 5000 de ori pe zi, o dată-n plus chiar nu se mai simte. Apoi, e bine că intrăm și noi în rând cu lumea civilizată. Aplicațiile astea de plată cu telefonul există în străinătate de ani buni și chiar mă întrebam când or să ajungă și pe la noi. Iată că ele au venit, sunt aici chiar dacă nu aparțin producătorilor de telefoane mobile. Sunt curios voi ce părere aveți despre chestia asta?

Lăsați-mi scris ce credeți în secțiunea de comentarii de la acest articol, mai ales dacă folosiți și voi ING Pay. Până acum la mine nu a dat greș niciodată. La voi au fost probleme până acum?

Articole Recomandate

LG V40 – telefonul Android care va avea 5 camere foto Strategia lansărilor celor de la LG e oarecum dificil de anticipat sau de urmat. Nu demult, compania a făcut o declarație prin care a anunțat că va la...
Câteva detalii despre Samsung Galaxy Note 9 Nu știu cum simțiți voi trecerea timpului, dar parcă ieri discutam despre Samsung Galaxy Note 4. Iată-ne puși în situația să aducem în prim plan detal...
Huawei Mate 10 Pro poate conduce o mașină Huawei duce un pas mai departe ideea de inteligență artificială prin intermediul noului cip Kirin 970. Întrebarea este dacă această inteligență artifi...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here