Home Diverse AI MULTE MASINI IN FIRMA? CUM SA FACI SA NU MAI UITI...

AI MULTE MASINI IN FIRMA? CUM SA FACI SA NU MAI UITI CAND EXPIRA ROVINIETELE

852
0

Mediul de business din România poate fi caracterizat foarte simplu printr-un singur cuvânt: nebunie. În ultimii ani conform statisticilor, tot mai puțini antreprenori au decis să deschidă un o afacere în România și acest regres economic are la bază mai mulți factori: legislația stufoasă și imposibil de pus la punct, instituțiile statului care adesea sunt nedrepte și lipsite de bun simț, piața în sine care din păcate resimte o acută lipsă de seriozitate, respect și profesionalism

Una dintre problemele cu care se confruntă antreprenorii ale căror afaceri au în componență parcuri auto o reprezintă rovinieta. Deși aparent pare o problemă banală, măruntă, în realitate sistemul este conceput astfel încât să existe foarte multe amenzi în cazul în care un autoturism sau mai rău, un camion iese din greșeală pe drumurile publice fără rovinietă. După cum știm, amenzile pentru lipsa rovinietei s-au mărit în 2022 prin legea 241, din data de 10 iulie, pentru un ansamblu cap tractor și semiremorcă ajungând la 5950 RON. Niște sume absolut colosale. Nici autoturismele nu au scăpat de amenzi mai mari, legea 241 din 10 iulie 2022 specifică foarte clar: minim 275 RON.

În cadrul unei firme de transport, ori în cadrul unui business care are în componență un parc auto de mari dimensiuni, se poate întâmpla ca din neatenție, să se uite efectiv de rovinietă. După cum spuneam mai sus, business-ul în România este o nebunie curată, grija ta ca antreprenor este mereu asmuțită pe măruntaie care te pot ruina efectiv în loc să te concertezi efectiv la dezvoltarea afacerii. Partea bună atunci când vine vorba despre roviniete este că în ultimii ani, tehnologiile online s-au dezvoltat destul de mult și astăzi există servicii precum rovinieta.online, prin intermediul cărora poți efectiv scăpa de grija rovinietei, de grija plicurilor negre cu amenzi care vin periodic la sediul firmei.

Cum te poate ajuta rovinieta.online să scapi de amenzile pentru lipsa rovinietei

Rovinieta.online este un serviciu GRATUIT oferit antreprenorilor, managerilor de parcuri auto, instituțiilor publice, prin intermediul căruia există posibilitatea de gestionare în timp real a rovinietelor din întreaga firmă. Le cumperi online prin intermediul acestui portal și din start, vor fi toate la un loc, vor exista alerte de expirare.

Știu, cuvântul „GRATUIT” în mediul de business din România sună a ceva păcăleală, însă vă asigur că acest serviciu este 100% gratuit și că nu există niciun fel de taxe și comisioane ascunse. Există doar avantaje pentru acest serviciu de administrare roviniete parc auto pe care o să le enumerăm în cele ce urmează.

Avantajele utilizării serviciilor GRATUITE oferite de rovinieta.online

  • Înființezi o bază de date cu vehiculele din parcul auto și odată cu această bază de date, apare și istoricul de achiziție, toate documentele de plată sunt disponibile online, apare o ordine care altfel ar fi fost greu de obținut.
  • Serviciul este capabil să emită alerte pe e-mail în cazul în care rovinieta pentru un anumit vehicul se apropie de expirare. Dacă se urmăresc aceste alerte este practic imposibil să mai apară amenzi la sediul firmei.
  • Există posibilitatea de a emite mai multe roviniete în același timp, pentru mai mute vehicule. Această funcție disponibilă în mod GRATUIT pe rovinieta.online are scopul de a scuti foarte mult timp pentru cei care se ocupă de administrarea unui parc auto, o meserie destul de solicitantă cu exagerat de multe atribuții în fișa postului.

Cel mai mare avantaj al acestei platforme de emitere și gestionare roviniete online se leagă însă de posibilitatea de a externaliza complet problema rovinietei. Cu alte cuvinte, în baza unui simplu tabel de comandă, personalul calificat angajat de rovinieta.online se va ocupa de managementul rovinietelor pentru întreg parcul auto. Evident, GRATUIT. Personalul lor este disponibil pentru managementul de rovinietă pentru parcuri auto în intervalul orar 08:00 – 17:00, de luni până vineri, cu excepția bineînțeles a sărbătorilor legale. Cel mai bun aspect legat de această externalizare este faptul că cei de la rovinieta.online își asumă eventualele amenzi care pot apărea pentru lipsa rovinietei, în cazul în care se constată că este vina lor, iar acest lucru transformă folosirea platformei într-o acțiune cu risc zero.

Acestea sunt cele mai importante avantaje pe care le are folosirea platformei rovinieta.online în vederea managementului de rovinietă pentru companii. Sunt numai avantaje iar faptul că se creează o bază de date pentru gestiune aduce în prim plan o idee de organizare care altfel ar fi fost imposibilă.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here