Home Aplicatii Android Cum poți transforma imaginile in PDF? JPG la PDF pe telefonul Android

Cum poți transforma imaginile in PDF? JPG la PDF pe telefonul Android

2245
0

Există situații în care ai nevoie să transformi pozele, imaginile din telefonul Android, în PDF. Există două modalități prin care se poate obține această transformare și le vom vedea în detaliu în cele ce urmează.

Cum poți transforma imaginile in PDF? JPG la PDF pe telefonul Android

  1. Aplicațiile Android dedicate – aici putem da drept exemplu Image to PDF – PDF Maker, o aplicație gratuită care poate fi descărcată din Magazin Play. Recomand această aplicație întrucât are peste 10 milioane de instalări la activ și este foarte simplu de folosit. Aplicația este foarte recomandată celor care au de convertit imaginile la PDF destul de des.
  2. Site-ul Adobe.com are convertor – cine nu are nevoie de conversii foarte dese, nu are motiv să încarce memoria telefonului cu aplicații, așa că se poate folosi direct site-ul celor de la Adobe. Puteți urma link-ul de AICI: https://www.adobe.com/acrobat/online/jpg-to-pdf.html

Pe site-ul celor de la Adobe există și câteva restricții. Dacă doriți să faceți mai mult de o conversie, va trebui să fă faceți cont. Vă puteți loga direct cu contul de Google. De asemenea, nu pot fi selectate mai multe poze. Dacă doriți un PDF cu mai multe imagini, va trebui să faceți PDF una câte una apoi să le uniți prin funcția MERGE disponibilă pe site-ul Adobe.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here