Home Diverse Află totul despre camerele SPY de pe androidblogger.eu

Află totul despre camerele SPY de pe androidblogger.eu

1458
0
totul despre camerele SPY

Camerele spion sunt printre noi de ani buni și cu toate acestea, nu mulți sunt cei care au auzit de ele, ori dacă au auzit, încă nu le văd utilitatea. Îmi aduc aminte de vremurile în care am luat contact pentru prima dată cu asemenea reclame și sincer, credeam că sunt niște dispozitive inutile, care nu ar fi funcționat niciodată atât de bine cum se preciza în reclamă. După ce am cumpărat o cameră spion, mi-am schimbat părerea. Nu sunt niște chinezării de prostit fraierii așa cum credeam.

În cel mai scurt timp, am aflat totul despre camerele SPY, unde se fabrică, de ce costă destul de mulți bani și cel mai important, care este rolul lor în adevăratul sens al cuvântului pentru că de multe ori oamenii și chiar eu, asociam aceste camere cu urâtul obicei al spionatului și al bârfei și nu e deloc așa. Camerele spion sunt utile într-o sumedenie de cazuri ce nu au legătură cu simpla curiozitate ori bârfa, după cum urmează să enumerăm în cele ce urmează.

3 cazuri în care camerele spion își dovedesc utilitatea

  1. Dacă aveți pe cineva care are grijă de copil, camerele spion sunt esențiale. Copilul nu va spune niciodată dacă este maltratat, poate de frică. Am văzut recent acel scandal de la grădinița din București unde copiii erau bătuți și cred că nici un părinte nu dorește așa ceva pentru copilul său, nu?
  2. Cei care fac curățenie la domiciliu, fie că este vorba despre o firmă particulară ori ceva persoană „de încredere”, recomandată de nu știu cine, pot să fure. Tentația e destul de mare într-o sărăcie lucie iar dacă se întâmplă e bine să existe dovezi. Altfel nu vei putea să recuperezi niciodată prejudiciul.
  3. Deconspirarea șpăgilor de asemenea se poate face cu camerele spion, ce practic pot fi ascunse în absolut orice, de la pixuri și ceasuri de perete până la diverse obiecte de birou. Șantajul va fi pedepsit dacă există dovezi în acest sens, șpaga la fel dacă vi se va cere, că până la urmă și șpaga tot un fel de șantaj este. Dacă nu dai, nu primești deși ar trebui să primești fără să dai absolut nimic.

Din punctul meu de vedere, aceste camere spion pot să aducă lumină în multe situații destul de dificile și din fericire acum știu că nu sunt o aiureală așa cum le consideram în urmă cu ceva vreme. Vă povesteam mai devreme că am comandat și eu una cu care am reușit să aflu din vina cui tot îmi dispăreau lucruri din mașină, așa că nu pot de cât să recomand aceste dispozitive. Evident, nu sunt pentru spionat prietenii sau colegii de serviciu, nu se fac chestii de-astea niciodată…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here