Home Editorial 5 lucruri pe care trebuie să le știi despre Huawei P9

5 lucruri pe care trebuie să le știi despre Huawei P9

2010
0
Huawei P9

Huawei P9 doar ce a fost lansat în cadrul evenimentului de la Londra și cu siguranță va fi unul dintre telefoanele de top ale anului 2016. Din cauza parteneriatului semnat cu Lieca, acest Huawei P9 va fi atracția principală al iubitorilor de fotografie ce doresc să rămână în continuare la smartphone, care nu doresc să investească într-o cameră foto semi profesională sau chiar profesională.

Bineînțeles, sunt multe alte lucruri interesante legate de acest Huawei P9, cel puțin 5 la număr printre care și camera foto, lucruri despre care vom discuta mai pe larg în cele ce urmează. Așadar, să vedem cele 5 lucruri importante pe care trebuie să știi legate de acest Huawei P9.

p9-2

5 lucruri pe care trebuie să le știi despre Huawei P9

  1. Are două camere foto pe spate, ambele sunt de 12 Mpx, fabricate în parteneriat cu renumitul producător german Leica. Una are un senzor monocrom alb negru, cealaltă are un senzor color RGB. De ce această combinație? Pentru că în acest mod, camera absoarbe de 3 ori mai multă lumină de cât un senzor normal încorporat într-o singură cameră.
  2. Folosește ultimul procesor al celor de la Huawei, Kirin 955. Ca și cei de la Samsung cu al lor Exynos, Huawei a început să își producă singur procesoarele. Kirin 955 este versiunea upgradată a Kirin 950 și are o tehnologie de construcție pe 16 nm, cu viteze de până la 2,5 Ghz pe 4 (Cortez A72) dintre cele 8 nuclee și 1,8 Ghz pe celelalte 4 nuclee Cortex A53.
  3. Este primul telefon Huawei care are implementat portul reversibil USB Type-C. Teoretic, acest port promite încărcare mai rapidă a bateriei deși telefonul nu dispune de funcție de încărcare rapidă. Maxim ce se poate obține este 5V/2A. Cred că e posibil să meargă și 3A, asemenea Nexus P6, care tot de cei de la Huawei este construit. De asemenea, nu se știe dacă telefonul are USB 3.1 sau nu. Dacă are, producătorul a uitat să menționeze la conferința de presă. Eh, cel puțin nu-ți mai faci griji cu direcția mufei când în încarci.
  4. Trece pe rezoluție 720p fără restart atunci când nu mai ai baterie. Cei care au avut până acum telefoane de la Huawei cunosc faptul că softul lor cuprinde multe opțiuni de economisire a energiei. Huawei P9 vine cu funcția ROG Power Saving iar în momentul în care constată că este necesar, schimbă rezoluția display-ului fără restart de la 1080p la 720p.
  5. În magazinele din Europa, Huawei P9 va ajunge pe la finalul acestei luni. Varianta de 3 GB va costa 600 de euro iar cea de 4 GB Ram va costa 650 euro. Deci, după data de 16 aprilie 2016, înspre finalul lunii, îl vom vedea la raft și în România, nu mai devreme.

p9-usb-c

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here