Home Diverse Achizitii imobiliare inspirate – apartamentul ideal in Brasov

Achizitii imobiliare inspirate – apartamentul ideal in Brasov

1177
0
imobiliare

Cand vine mult asteptatul moment si pornesti in cautarea unui apartament, nu poti decat sa radiezi de bucurie. Cel putin asta se intampla pe moment, pentru ca incepi incet sa iti dai seama cat de multe responsabilitati implica un astfel de pas si cat este de riscant sa pierzi economiile de o viata in cateva clipe. Mare atentie trebuie sa acorzi fiecarui detaliu legat de achizitiile imobiliare Brasov pentru ca mai mult ca niciodata ai sanse sa fii pacalit si sa ramai si fara apartament si fara bani.

Fa o achizitie inspirata in acest sens. Nu lasa entuziamul momentului sa te distraga de la detaliile cele mai importante ce vizeaza o achizitie de acest fel. Cel mai bine si mai potrivit este sa realizezi un plan, bine organizat, dupa care sa te ghidezi pe parcusul intregii operatiuni. Stii macar ca nu ai deviat de la plan si ca inca te afli pe drumul potrivit, deci in curs de a avea propria locuinta.

Pune la punct partea financiara si asigura-te ca te descurci cu achitarea ratelor

Nu te inhama la o povara pe care stii ca nu ai cum sa o duci, dupa cum spune si vorba romanilor. Ce inseamna asta? Un bun punct de plecare este punerea in ordine a tuturor detaliilor ce tin de costuri. Cele mai des solicitate modalitati de plata sunt programul Prima CASA, in cazul caruia avansul de achitat este de 5% din totalul final, si creditul ipotecar, in situatia acestuia putand fi vorba despre peste 15% avans.

Stabileste detalii precum zona de locuit si tipul apartamentului

Cel mai bine este sa stii exact unde te vezi peste cativa ani si zeci de ani pentru ca acesta va reprezenta noua ta locuinta. Alege deci atent cartierul, avand in vedere diversii factori care iti pot afecta nivelul de trai. Spre exemplu, indiferent daca intentionezi sa ai sau nu familie, te intereseaza ca mediul sa fie unul curat, vecinii sa fie oameni decenti si respectuosi, iar atmosfera sa fie una primitoare.

Referitor la celalalt aspect, decide-te de la bun inceput daca vrei un apartament vechi sau unul nou. Recomandata este cea de-a doua varianta. De preferat este sa te orientezi dupa una din ofertele imobiliare Brasov care ofera conditii impecabile, o referinta in acest sens fiind dezvoltatorul Maurer Imobiliare, a carui oferta o poti analiza pe maurerimobiliare.ro.

Dotarile apartamentului

Nu numai ca trebuie sa stii exact ce conditii vrei sa iti asigure apartamentul, insa este necesar sa le si analizezi pe fiecare indeaproape atunci cand gasesti ceva care iti capteaza atentia. Un avantaj al imobilelor disponibile in cadrul proiectelor dezvoltate sub umbrela Maurer Imobiliare este ca primesti si garantia calitatii.

De altfel, ai posibilitatea sa vizualizezi personal apartamentul care va deveni urmatorul tau camin. Este bine sa arunci o privire atenta asupra instalatiilor, atat a celor electrice, cat si celor sanitare. Chiar daca nu au mai fost folosite si au fost realizate de experti in domeniu, este bine sa te uiti si tu. Nu vrei sa stii cat ajunge o astfel de reparatie, pe care nici nu ar trebui sa o ai de realizat.

De asemenea, nu pierde din vedere un alt detaliu care va face diferenta in confort si anume izolatia. Sigur esti constient de importanta calitatii acesteia. Din nou, nu vrei sa stii la ce cheltuieli ai ajunge daca ai investi tu ulterior in asta.

Nu in ultimul rand, asigura-te ca pentru spatiul care devine proprietatea ta primesti si contracul de vanzare – cumparare. Este in fapt vorba despre dovada achizitionarii, deci un act absolut necesar.

Daca te intereseaza oferte imobiliare Brasov care sa iti ofere un bun raport intre pret si calitate, gasesti pe maurerimobiliare.ro solutii rentabile.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here