SHARE
DATECS

Cu toții suntem destul de entuziasmați în momentul în care punem pe picioare o mică afacere, un mic business în retail prin intermediul căruia scăpăm de munca la alt patron. Suntem oameni născuți liberi și ne dorim libertate. Din păcate, munca în România pentru altcineva în afară de propria persoană contravine ideii de libertate așa că nu e de mirare faptul că multă lume decide să încerce un business pe cont propriu. Oamenii își doresc mereu mai mult de la viață.

Una dintre cele mai interesante etape care urmează după ce te decizi să pornești un business pe retail este alegerea din multitudinea de case de marcat fiscale.  Există destul de multe modele pe piață iar în cele ce urmează vom încerca să ajutăm în acest sens, vom discuta despre câteva motive pentru care toți tinerii întreprinzători ar trebui să meargă pe o casă de marcat de la DATECS.

De ce să alegi o casă de marcat DATECS pentru afacerea ta?

  1. Casele de marcat DATECS sunt cele mai fiabile. Eu unul am lucrat vreo 3 ani cu modelul MP 55 b și sincer să fiu am fost impresionat. Nu s-a defectat niciodată, nu au fost probleme la programare, la schimbarea cotelor TVA, etc. A fost o casă de marcat care a funcționat pur și simplu fără reproș. Tot ce s-a schimbat pe la ea au fost rolele care trăgeau hârtia. Erau din cauciuc și se uzau periodic.
  2. Casele de marcat DATECS sunt ieftine. Costul acestor case de marcat cu jurnal electronic trebuie să fie unul corect. Ele sunt foarte importante pentru afacerile noastre dar nici să cheltuim o avere pentru modele foarte avansate nu merită. Părerea mea este că aceste case de marcat DATECS reprezintă un echilibru între calitate, preț, funcții, fiabilitate.

Ar mai fi de precizat faptul că aceste case de marcat fiscale de la DATECS sunt destul de răspândite în România și nu va fi mare problemă în a obține un contract de service pentru ele indiferent de oraș. Chiar și în micile orașe de provincie veți găsi pe cineva autorizat să le repare.

Articole Recomandate

Cât de mult contează prețul atunci când ai nevoie de foraje puțuri de mare adânc... Puțurile săpate la mare adâncime deși sunt mai costisitoare, aduc după sine o apă de foarte bună calitate. De asemenea, aceste foraje sunt oarecum imp...
Câți bani poți face cu o investiție în Ethereum? Investițiile în Ethereum (una dintre cele mai importante monede virtuale  din lumea crypto) sunt pe val. Chiar dacă nu discutăm despre Bitcoin, despre...
Cum trebuie să fie buchetul de trandafiri perfect? Atunci când vrei să faci impresie bună dăruind flori, cu siguranță începi să cauți într-o florărie online cel mai frumos buchet de trandafiri. De ce î...

Ți-a plăcut acest articol? Înscrie-te la NEWSLETTER

Îți vom trimite o dată pe săptămână cele mai importante știri din lumea Android! Nu vă faceți griji, urâm SPAM-ul la fel de mult ca voi.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here