Home Aplicatii Android 7 aplicații pe care Google ni le bagă pe gât și nu...

7 aplicații pe care Google ni le bagă pe gât și nu ne lasă să le dezinstalăm

5075
0
Google

Orice telefon Android ai cumpăra, mereu există aplicații preinstalate ba de producători, ba de Google. Partea nasolă este că aceste aplicații ocupă spațiu pe telefon și mănâncă resurse active în cazul în care sunt proiectate să ruleze în fundal. Astăzi vom face o listă a aplicațiilor pe care Google ni le bagă pe gât, cu toate că pe unele dintre ele nu le folosim aproape niciodată și pe care nu le putem dezinstala fără root. Aceste aplicații pot fi maxim dezactivate, operațiune care le oprește să mai fie prezente ca aplicații active. Odată dezactivate, ele nu mai primesc update și nu mai apar printre pictogramele cu aplicații.

7 aplicații pe care Google ni le bagă pe gât și nu ne lasă să le dezinstalăm

  1. Google Drive – o aplicație de Cloud Storage pe care eu unul nu am folosit-o niciodată. Deși oferă 15 GB gratuit pentru poze și alte fișiere, prefer Dropbox.
  2. Google Play Music – o aplicație de gestionare a fișierelor muzicale offline și online. Habar nu am cine ar folosi așa ceva în România, eu nu cunosc pe nimeni.
  3. Hangouts – ceva gen Skype care deși are câteva funcții mișto, nu prinde în România. Poate peste ocean o fi ceva mai populară.
  4. Google Photos  – în România oamenii îți țin pozele ori în telefon ori pe Facebook, prea puțini sunt cei care folosesc soluții de Cloud Storage.
  5. Google Chrome – celebrul browser pe care n-ai cum să-l dezinstalezi dacă cumva nu vrei să-l folosești. Mie-mi palce Mozilla destul de mult pentru Android.
  6. YouTube – aplicație care în ultima vreme ne cam scoate peri albi cu tonele de reclame pe care creatorii de conținut le bagă în materiale. Mai bine fără.
  7. Gmail – sunt mulți care încă folosesc adrese de Yahoo. Astfel, dacă au telefon Android se trezesc în telefon cu o aplicație care nu se poate dezinstala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here