Home Editorial 4 tehnologii moderne pe care TOATE telefoanele Android ar trebui să le...

4 tehnologii moderne pe care TOATE telefoanele Android ar trebui să le aibă

2524
0

Tehnologia evoluează fantastic de repede atunci când vine vorba despre telefoanele mobile, însă din păcate, unele soluții cu adevărat utile, sau mai bine zis unele funcții cu adevărat utile se lasă oarecum așteptate pe dispozitivele Android de clasă medie sau de clasă inferioară. Am făcut o listă cu câteva tehnologii care nu cred că ar aduce costuri suplimentare foarte mari pentru telefoanele mai ieftine, dar ar aduce un plus foarte mare de utilitate. Haideți să vedem despre ce este vorba mai exact.

4 tehnologii moderne pe care TOATE telefoanele Android ar trebui să le aibă

Quick Charging – sau încărcare rapidă mai pe românește. Ține probabil de baterie și de încărcător, care nu cred că ar costa foarte mult. Cei care cumpără telefoane Android până într-o mie de lei nu au acces la așa ceva, petrec câte 4-5 ore pentru a încărca dispozitivele de la zero la sută la sută.

Wireless Charging – avem nevoie de încărcare wireless pentru toate dispozitivele Android pentru că se întâmplă de multe ori să avem treabă cu telefonul atunci când se află la încărcat și este de-a dreptul enervant să-i tot pui mufa, să-i tot scoți mufa.

Blue Light Filter – filtrul pentru lumina albastră, foarte util celor care folosesc telefonul mobil înainte de culcare. Lumina albastră alungă somnul iar deocamdată pentru telefoanele de clasă medie soluția se poate rezolva cu ajutorul aplicațiilor.

Face Detection – ne-am săturat de cititoare de amprentă puse anapoda pe telefoane sau pe deblocare cu PATTERN. Vrem și noi deblocarea telefonului prin Face Detection, detectare facială. E mai comodă, mai rapidă și cred că poate fi implementată cu succes pe toate tipurile de telefoane Android, cu costuri suplimentare minime.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here