Home Editorial 6 motive să cumperi Sony Xperia X

6 motive să cumperi Sony Xperia X

1487
0
Sony Xperia X

Sony Xperia X este un telefon din clasa medie care arată însă premium. Promite destul de mult și Sony speră ca acest telefon să fie piatra de temelie a schimbării pe care compania niponă o așteaptă de vreo 3 ani de zile.

Ei bine, în momentul în care Xperia X o să apară pe piață, cu siguranță va fi unul dintre cele mai interesante telefoane de clasă medie. În cele ce urmează vă voi prezenta 6 motive pentru care ar trebui să cumpărați acest smartphone.sony-xperia-x-8-w782

6 motive să cumperi Sony Xperia X

  1. Este Sony. Sony era lider pe piața telefoanelor înainte ca Apple să scoată iPhone. Are deja o reputație în a concepe telefoane frumoase iar Sony Xperia X respectă tradiția: un spate plat, muchii din aluminiu, calitate excepțională, ce să mai. Este de calitate.
  2. Bateria ține 2 zile. Cei de la Sony fac niște promisiuni în premieră cu bateria de pe acest dispozitiv. Aceștia garantează faptul că va ține 2 zile de utilizare normală și asta nu e totul. Sony spune că bateria din acest smartphone va avea o durată de viață de două ori mai mare ca a celorlalte telefoane inteligente de pe piață: 2 ani de zile.
  3. Are o cameră foarte bună. Acel autofocus de pe Sony Xperia X a dat pe spate pe multă lume. Cei de la Sony au implementat două tehnologii super interesante în camera de pe acest smartphone: Smart Capture și Predictive Hybrid Autofocus. Asta înseamnă că se va face autofocus perfect deși există mișcare în cadru. Apropo, camera este de 23 Mpx.
  4. Este un selfie shooter excepțional. Dacă ești pasionat de selfie, mai mult ca sigur îți va place camera frontală de pe Sony Xperia X, de 13 Mpx. De asemenea, se comportă bine în condiții de luminozitate foarte scăzută.
  5. Poți controla PlayStation 4 de pe acest dispozitiv. Este posibil cu ajutorul PS4 Remote Play. Da, poți să te și joci pe acest telefon jocurile pe care le ai pe PS4. Tot ce-ți trebuie este o conexiune la internet și un Wi-Fi foarte stabil.
  6. Sunetul este foarte bun. Tehnologia Hi-Res Audio implementată în Sony Xperia X aduce un sunet foarte bun pentru un smartphone. Dacă ești un meloman declarat cu siguranță vei cumpăra acest telefon. Dar oricum, știm că Sony se pricepe la muzică, la sunet. Practic așa a reușit compania să se impună în vremurile în care nu existau smartphone.

Acum, dacă vreți să faceți precomandă, o să vă coste cam 460 de lire pe Amazon UK. Oricum telefonul va ajunge și în România și cred că se va vinde cu aproximativ 3000 de lei.sony-xperia-x-9-w782

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here