Home Aplicatii Android 5 aplicatii Android pe care ar trebui sa le dezinstalezi imediat

5 aplicatii Android pe care ar trebui sa le dezinstalezi imediat

1681
0

Telefoanele mobile din ziua de azi devin din ce in ce mai aglometare de aplicatii putin necesare si ne confruntam din ce in ce mai des cu lipsa de spatiu – stocare. Bineinteles ca aceste efecte se resfrang si asupra performantei mult incetinita si asupra bateriei care nu mai tine nici pe departe ca la inceput. Ei bine, trebuie sa stergi vreo 5 aplicatii pe care daca le ai instalate, iti vor face telefonul VARZA

  1. Facebook – bineinteles, aplicatia nu are nevoie de descriere. Este aplicatia care consuma cele mai multe resurse. Ce poti face daca stergi aplicatia? Ei bine, poti crea un shortcut a paginii tale pe ecranul telefonului prin intermediul unui browser. Aceasta solutie necesita mai putine resurse. Sau poți instala Facebook Lite.
  2. Weather Widget. Toata lumea isi pune prostia asta de widget de parca ne-am nasuct cu meteorologia in sange. Murim daca nu stim cate grade sunt, ne uitam de 10 ori pe zi daca ne aducem aminte. Ei bine, aceste aplicatii de genul weather widget sunt recunoscute pentru faptul ca tin mereu legatura cu serverele de unde isi procura informatii. Ca alternativa poti folosi OK, Google.
  3. Antivirusul. Daca nu stiati de la calculatoare, aflati pentru Android macar: solutiile antivirus ingreuneaza foarte mult dfunctionarea telefonului mobil.
  4. Clean Master – este aplicatia care iti promite ca-ti curata telefonul pentru a mari perfromanta. In realitate, nu stiu cati dintre voi ati testat aplicatia, insa nu face nici pe departe ceea ce se lauda. Consuma bateria in draci si dezinstaleaza plicatiile de care ai nevoie.
  5. Browserul default. Cu siguranta este o alternativa pentru Firefox si Chrome, insa cu ce cost? Pur si simplu dati disable aplicatiei din Settings – > Apps. Intotdeauna browserele cunoscute sunt mai ok de cat cele default.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here