SHARE
Asus Zenfone 3

În ultimii 3 ani, Asus a intrat destul de serios pe piața smartphone și a avut un succes fenomenal cu seria Zenfone. Vedeta companiei în acest moment este Asus Zenfone 3, un telefon extraordinar de puternic capabil să se bată cu coloși precum Samsung Galaxy S7. Asus Zenfone 3 vine cu un display Super IPS+ de 5.5 inci (1080P), 4 GB RAM, 64 GB memorie internă, procesor Octa-Core Qualcomm MSM8953 Snapdragon 625 și o cameră de 16 MP cu f/2.0. Este un telefon care promite performanță, ca toate aceste telefoane Asus din gama Zenfone de altfel.

Dacă ai un telefon Asus Zenfone 3 dar nu ai avut timp să-l butonezi prea mult, sau dacă te bate gândul să-ți iei unul, vei vedea în continuare 4 trucuri interesante pe care acest telefon le suportă.

4 trucuri pentru Asus Zenfone 3

  1. ZenMotion – Este un fel de centru de comandă pentru comenzile ce pot fi efectuate atât prin atingerea telefonului cât și prin gesturi. Accesând această opțiune, poți programa telefonul să efectueze anumite comenzi precum deschiderea browserului web desenând litera „W” pe display.
  2. Setările tastaturii – Tastatura pe Zen UI (interfața Android a telefoanelor Asus) vine cu multe opțiuni de customizare. Poți să-i schimbi culoarea, aranjamentul tastelor, poți activa predictive keyboard sau descărca noi dicționare de cuvinte pentru această ultimă funcție. Cea mai interesantă opțiune este aceea de redimensionare a tastaturii.
  3. Customizarea home screen – Asus prin Zen UI oferă de departe cele mai simple metode de customizare a home screen dintre toți producătorii de pe piață. Tot ce trebuie să faci este să tragi cu degetul din josul display-ului în sus și o să apară un meniu cu opțiuni. E bine să dai click pe fiecare în parte în acest mod și să vezi care sunt atribuțiile întrucât aceste setări nu există în altă parte.
  4. Blocarea aplicațiilor. Această setare îți permite să blochezi accesul la anumite aplicații cu ajutorul unei parole. E un plus față de celelalte telefoane existente pe piață în acest moment, pe care dacă vrei o asemene funcție, ești nevoit să o instalezi cu o aplicație separată. Asus Zenfone 3 vine cu ea la pachet și acest lucru nu poate decât să ne bucure.

Articole Recomandate

Cât de mult contează prețul atunci când ai nevoie de foraje puțuri de mare adânc... Puțurile săpate la mare adâncime deși sunt mai costisitoare, aduc după sine o apă de foarte bună calitate. De asemenea, aceste foraje sunt oarecum imp...
Câți bani poți face cu o investiție în Ethereum? Investițiile în Ethereum (una dintre cele mai importante monede virtuale  din lumea crypto) sunt pe val. Chiar dacă nu discutăm despre Bitcoin, despre...
Cum trebuie să fie buchetul de trandafiri perfect? Atunci când vrei să faci impresie bună dăruind flori, cu siguranță începi să cauți într-o florărie online cel mai frumos buchet de trandafiri. De ce î...

Ți-a plăcut acest articol? Înscrie-te la NEWSLETTER

Îți vom trimite o dată pe săptămână cele mai importante știri din lumea Android! Nu vă faceți griji, urâm SPAM-ul la fel de mult ca voi.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here