Home Aplicatii Android 4 tipuri de aplicații Android utile în viața de zi cu zi

4 tipuri de aplicații Android utile în viața de zi cu zi

817
0
aplicații Android
Google Maps

Telefoanele Android nu sunt utile doar pentru Facebook, Netflix sau YouTube. Desigur, au fost proiectate și pentru entertainment dar adevărata lor utilitate o vedem în viața de zi cu zi. Există foarte multe aplicații utile menite să ne facă viața mai ușoară iar în cele ce urmează le vom prezenta în linii mari pe fiecare, nu vom intra în detalii dar vom explica conceptul care le aduce funcția de utilitate.

4 tipuri de aplicații Android utile în viața de zi cu zi

  1. Aplicațiile GPS – Maps – aplicația celor de la Google fără de care, mulți dintre noi am avea viața mult mai dificilă, fie că suntem livratori la restaurante ori turiști într-un oraș/țară străină.

    Google Maps
  2. Aplicațiile bancare – HomeBank ING, BT Pay – prin intermediul lor poți să plătești cu telefonul mobil (NFC) fără să mai folosești cardul atunci când ești la supermarket.
  3. Aplicațiile supermarket-urilor – Dedeman, Cora, Carrefour – sunt extrem de utile pentru că poți scana pentru aflarea prețului orice produs. Foarte utile atunci când ai un buget restrâns.

    Aplicatie Cora
  4. Aplicațiile DVR – Background Video Recorder – aplicații ce-ți transformă telefonul mobil într-un DVR care înregistrează audio și video totul în jur, foarte util atunci când pățești ceva.

Voi ce fel de aplicații considerați foarte utile în ziua de azi? Care sunt aplicațiile Android care v-au ajutat foarte mult la un moment dat?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here