Home Jocuri Android TOP 5 jocuri Android la final de iulie 2022

TOP 5 jocuri Android la final de iulie 2022

1278
0

Google PlayStore a devenit neîncăpător. Este plin de aplicații dar mai ales de joculețe care mai de care mai interesante. Haideți să încercăm să facem un mic TOP cu cele mai interesante joculețe din Google PlayStore la final de lună iulie 2022

Knife Hit – Provocarea supremă cu cuțite este aici! Aruncați cuțitele în bușteni pentru a-i sparge. Tăiați merele și deblocați noi cuțite. Fiecare a 5-a etapă este boss fight. Aveți grijă să nu loviți cuțitele sau vârfurile. Jocul este foarte distractiv și destul de bine conceput din punct de vedere grafic.

Extreme Balancer 3 – seamănă destul de mult cu celebrul joc Bounce pe care-l jucam pe calculatoare în urmă cu 10-15 ani. Extreme Balancer 3 este un joc de aventură în care trebuie să echilibrezi bila și să ajungi la finish scăpând din capcane. Evident trebuie să ajungi la final fără să cazi în apă.

Earn to Die 2 – Conduceți mașina printr-o apocalipsă zombie în această continuare masivă a hitului de top Earn to Die! O navă de evacuare așteaptă de cealaltă parte a țării. Singurul lucru care îți stă în cale: oraș după oraș invadat de zombie. Este un joc extrem de bine făcut și merită să fie în topul nostru.

Head Ball 2 – Online Soccer – pentru amatorii de fotbal, evident. Head Ball 2 este un joc de fotbal multiplayer palpitant și rapid, în care îți poți provoca adversarii! Meciurile de fotbal se desfășoară online, 1v1, împotriva adversarilor reali din întreaga lume. Atenție, acest joc dă dependență 😊

Car Parking Multiplayer unul dintre cele mai bune jocuri de tip car parking concepute vreodată. Cele 4.5 steluțe acordate de cei care au încercat joculețul până acum reflectă perfect realitatea. Trebuie să menționăm și faptul că datorită graficii, jocul necesită un dispozitiv Android destul de performant.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here