Home Diverse 4 motive să instalezi un POS Bancar pentru micul tău magazin

4 motive să instalezi un POS Bancar pentru micul tău magazin

2193
0
POS Bancar

Deși plata cu cardul nu mai e o mare enigmă în România – în ultimii 5 ani majoritatea românilor au ajunsă primească salariile pe card – micii comercianți se adaptează mai greu noilor cerințe și dacă intri de exemplu în buticuri sau alimentare de mici dimensiuni, observi că nu prea poți plăti cu cardul. Ei bine, dacă te numeri încă printre cei care dețin o mică afacere și nu ai încă un POS pentru plăți bancare în incintă, iată câteva dintre cele mai importante 4 motive să investești într-unul.

4 motive să instalezi un POS Bancar pentru micul tău magazin

  1. Reușești să elimini cozile din magazin. Cred că acesta este de departe cel mai important aspect al tehnologiei comerțului. Nimănui nu-i plac cozile așa că e bine să scapi de ele cât mai repede. De exemplu, momentul în care se dă restul, se pierde mai mult timp decât în orice alt moment al procesului de vânzare. Dacă scapi de cozi pe poți considera modern.
  2. Îți arăți respectul față de clienți. Un magazin în care nu există coadă, e un magazin care îți arată respectul față de clienți. Nimic nu e mai umilitor pentru o persoană decât să stea la coadă pentru a aduce profit cuiva, fie el și unui magazin alimentar. Da, dacă s-ar da gratis ar fi invers, însă deocamdată, atât timp cât magazinul este cel care face profit, el trebuie să arate respect.
  3. Ai acces la o categorie nouă de clienți. Există mulți oameni pe străzile noastre care zilnic uită să scoată bani de la bancomat și care se duc grămadă în hipermarketuri pentru a cumpăra una alta. Dacă montezi un POS bancar de la Datecs, cu siguranță vei avea parte de o surpriză plăcută odată ce se va duce vestea că în magazinul tău se poate face plata cu cardul.
  4. Reușești să crești vânzările. Oamenii în general sunt tentați să cheltuie mai mult atunci când nu sunt nevoiți să scoată bani fizici din portofel. Mereu se vor întinde la mai mult dacă vor putea să plătească cu cardul. În plus, tocmai ce spuneam mai sus că vei avea acces la o categorie de clienți nouă, care nu prea umblă de obicei cu bani cash la ei și care nu s-ar duce tocmai până la hipermarketuri pentru a cumpăra un pachet de țigări.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here