SHARE
Nokia 3

Am cumpărat zilele trecute un telefon Nokia 3 pentru care am plătit 499 de lei. Nu l-am cumpărat pentru mine, ci pentru altcineva și sincer să fiu am fost un pic surprins de câteva aspecte pe care le voi expune în cele ce urmează. Cred că cel puțin în acest moment, Nokia 3 este de departe cel mai bun telefon sub 500 de lei. Haideți să vă explic ce anume m-a impresionat la acest dispozitiv.

De ce consider Nokia 3 cel mai bun telefon Android sub 500 de lei

  1. Vine din fabrică cu Android Nougat 7.1.1
  2. Merge pe Digi Mobil
  3. Este Dual Sim pur, slotul pentru card e separat
  4. Display de 5 inci IPS
  5. 2 GB RAM
  6. 16 GB memorie internă
  7. Marginile sunt din aluminiu

Sincer să fiu, nu cred că mai există pe piață telefoane sub 500 de lei care să vină cu asemenea specificații. Se bate în acest sector cu branduri precum E-BODA, ALLVIEW, Alcatel, Myria, plus multe alte chinezării de care nu a auzit nimeni vreodată. Păi sincer să fiu nu cred că se poate compara brandul Nokia cu cele enumerate mai sus, cu tot respectul.

Dispozitivul se mișcă bine, nu se blochează, răspunde foarte bine la comenzi fiind ajutat probabil de procesorul Quad Core de 1.3 GHz și de cei 2 GB RAM. Pentru o utilizare normală e destul de bun, fără joculețe prea potente.

Ce nu îmi place la telefonul Nokia 3

Display-ul e un IPS dar de proastă calitate. Rezoluția e ok (doar HD) dar fiind de buget, e înțeles de ce Nokia a optat pentru un asemenea panou. Camera foto din nou, lasă de dorit. În condiții de iluminare normală, e destul de ok, în rest, nu recomand. La butonat, bateria se descarcă destul de repede însă nu știu ce să zic, e destul de micuță pentru un 5 inci: 2650 mAh.

Articole Recomandate

Plantronics Explorer 500 – sau cum să arunci pe fereastră 250 de lei După ce mi s-a stricat casca Bluetooth Plantronics Voyager Edge, am zis să rămân fidel brandului Plantronics și am cumpărat o cască Explorer 500 cu vr...
Samsung Galaxy J5 2016 după un an de utilizare – unul dintre cele mai reușite te... A trecut un an de când am acest Samsung Galaxy J5 2016 și am zis să fac un mic articol despre cele constatate în acest timp legat de dispozitiv, cu bu...
Nokia 3 Review Română – merită banii? Nu știu câți dintre voi ați auzit de faptul că Nokia a revenit pe piață și că a lansat deja pentru nostalgici celebrul Nokia 3310. Ei bine, iată că ap...

Ți-a plăcut acest articol? Înscrie-te la NEWSLETTER

Îți vom trimite o dată pe săptămână cele mai importante știri din lumea Android! Nu vă faceți griji, urâm SPAM-ul la fel de mult ca voi.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here