Home Review Este Nokia 3 cel mai bun telefon sub 500 de lei?

Este Nokia 3 cel mai bun telefon sub 500 de lei?

5790
0
Nokia 3

Am cumpărat zilele trecute un telefon Nokia 3 pentru care am plătit 499 de lei. Nu l-am cumpărat pentru mine, ci pentru altcineva și sincer să fiu am fost un pic surprins de câteva aspecte pe care le voi expune în cele ce urmează. Cred că cel puțin în acest moment, Nokia 3 este de departe cel mai bun telefon sub 500 de lei. Haideți să vă explic ce anume m-a impresionat la acest dispozitiv.

De ce consider Nokia 3 cel mai bun telefon Android sub 500 de lei

  1. Vine din fabrică cu Android Nougat 7.1.1
  2. Merge pe Digi Mobil
  3. Este Dual Sim pur, slotul pentru card e separat
  4. Display de 5 inci IPS
  5. 2 GB RAM
  6. 16 GB memorie internă
  7. Marginile sunt din aluminiu

Sincer să fiu, nu cred că mai există pe piață telefoane sub 500 de lei care să vină cu asemenea specificații. Se bate în acest sector cu branduri precum E-BODA, ALLVIEW, Alcatel, Myria, plus multe alte chinezării de care nu a auzit nimeni vreodată. Păi sincer să fiu nu cred că se poate compara brandul Nokia cu cele enumerate mai sus, cu tot respectul.

Dispozitivul se mișcă bine, nu se blochează, răspunde foarte bine la comenzi fiind ajutat probabil de procesorul Quad Core de 1.3 GHz și de cei 2 GB RAM. Pentru o utilizare normală e destul de bun, fără joculețe prea potente.

Ce nu îmi place la telefonul Nokia 3

Display-ul e un IPS dar de proastă calitate. Rezoluția e ok (doar HD) dar fiind de buget, e înțeles de ce Nokia a optat pentru un asemenea panou. Camera foto din nou, lasă de dorit. În condiții de iluminare normală, e destul de ok, în rest, nu recomand. La butonat, bateria se descarcă destul de repede însă nu știu ce să zic, e destul de micuță pentru un 5 inci: 2650 mAh.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here