Home Editorial 4 funcții OxygenOS pe care trebuie să le vezi

4 funcții OxygenOS pe care trebuie să le vezi

1235
0
OxygenOS

OxygenOS este în acest moment una dintre cele mai bune variante de Android existente și este întâlnit de obicei pe telefoane precum OnePlus 2, OnePlus3 sau OnePlus 5. Pentru că nu toată lumea a avut de-a face cu un OnePlus 5, sau cu un telefon de la OnePlus, haideți să trecem în revistă cele mai interesante 4 funcții OxygenOS.

4 funcții OxygenOS pe care trebuie să le vezi

  1. Night Mode – acest Night Mode activează automat un filtru ce diminuează oboseala ochilor în momentul în care telefonul este folosit noaptea. Am mai discutat noi despre motivele pentru care adormim foarte greu noaptea atunci când stăm cu ochii în display-uri foarte luminoase. Night Mode aduce o tentă de gălbui display-ului care elimină tonurile albastre. Funcția a debutat anul trecut iar telefonul OnePlus 5 o activează automat după apus.
  2. Reading Mode – o funcție nouă implementată pe OnePlus 5. Ca și Night Mode, această funcție calibrează automat temperatura display-ului astfel încât să fie mai ok pentru ochi atunci când citești. Astfel, în loc să se schimbe pe culori calde, Reading Mode creează un efect monocrom excelent pentru amatorii de lectură. Este ceva asemănător display-urilor de pe E-Book Reader dacă ați avut vreodată onoarea să vedeți unul.
  3. Comenzile prin gesturi – OxygenOS conține o mulțime de gesturi prin care se pot trimite comenzi telefonului. Dacă vei trage în jos pe display cu 3 degete vei salva un screenshot al acelei regiuni. De asemenea, dacă apeși de 2 ori consecutiv display-ul o să-l „trezești la viață”. Nu în ultimul rând, dacă vrei să pornești camera, tot ce trebuie să faci este să desenezi un O pe display. Sau un V dacă ai nevoie de lanternă.
  4. Customizarea launcherului – ultima variantă de launcher implementată pe OnePlus seamănă destul de mult cu cea de pe telefonul Google, Pixel. Poți să dai slide up de oriunde din jumătatea inferioară a display-ului pentru a accesa sertarul cu aplicații. Ultima variantă beta a launcherului a adus în prim plan iconițe dinamice pentru calendar și vreme, o opțiune de search pentru istoric și nu în ultimul rând, posibilitatea de a vedea informații despre baterie.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here