SHARE
selfie

Da, suntem o nație de narcisiști. Dar dacă suntem, de ce să nu ducem lucrurile la extrem? Vom vedea în cele ce urmează câteva aplicații mai mult decât interesante care vă vor ajuta să transformați un selfie bun într-unul perfect. Pe multe le știți deja probabil…

4 aplicații pentru un selfie mai reușit

  1. YouCam Perfect – această aplicație funcționează și pe telefoanele mai vechi, de la Android 4.0 în sus și are câteva unelte pentru a edita pozele făcute. Puteți scoate din fundal musafirii nepoftiți, puteți să vă refaceți fața fără nicio operație estetică și per total, îmbunătății look-ul.
  2. Candy Camera – aplicație perfectă pentru cei care adoră efectele speciale aplicate în timp real. Cu peste 100 de filtre din care puteți alege, mai mult ca sigur veți găsi unul, două pe care să le caracterizați drept preferate. Ca și alte aplicații pentru selfie, Candy Camera vine cu propriile tool-uri pentru editare. Vestea proastă este că aplicația conține in-app purchases, însă nu cred că aveți nevoie de ele. O să puteți rula această aplicație dacă aveți Android mai nou de 2.3.3.
  3. Selfie Camera for Facebook – dacă sunteți fani înrăiți Facebook, clar trebuie să instalați această aplicație. Conține cadre și efecte speciale care uneori pot să fie destul de bine venite. Aplicația are multe funcții interesante, inclusiv un timer pe care să-l setezi dacă vrei un selfie dintr-un unghi mai dificil, alături de posibilitatea de a adăuga citate (chestia asta cred că e unică).
  4. BestMe Selfie Camera – dacă vrei să arăți ca un adevărat superstar, aceasta este calea. 125 de filtre în timp real se vor ocupa de pozele tale, să nu semene cumva între ele. Aplicația conține și emoji alături de stickere interesante cu care vă puteți juca în timp ce utilizatorii Instagram vor beneficia de Blur Effect. Aplicația poate fi folosită cu un selfie stick.

Articole Recomandate

TOP aplicații Android cu care poți să faci bani Toată lumea vrea să facă bani în ziua de azi, mai ales cu telefoanele mobile ce au ajuns să aibă o putere de procesare destul de mare. Eu de exemplu a...
Cele mai simpatice aplicații destinate Valentine’s Day Pentru că doar o zi ne mai desparte de celebra sărbătoare prin intermediul căreia, avem o ocazie în plus să ne manifestăm dragostea și simpatia pentru...
TOP 3 launchere pentru începutul lui 2017 Pentru că sistemul de operare Android și-a câștigat deja un renume pentru ușurința cu care poate fi customizat, în cele ce urmează vom discuta despre ...

Ți-a plăcut acest articol? Înscrie-te la NEWSLETTER

Îți vom trimite o dată pe săptămână cele mai importante știri din lumea Android! Nu vă faceți griji, urâm SPAM-ul la fel de mult ca voi.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here