SHARE
customizarea

Sistemul de operare Android iese în evidență prin posibilitatea de customizare, nu este atât de restrictiv precum iOS. Mai mult ca sigur acest aspect l-a făcut să prindă atât de bine la public și să devină cel mai iubit sistem de operare pentru telefoanele mobile din lume. Haideți să vedem și noi cam ce aplicații se pot folosi în customizarea completă a unui smartphone Android.

Cele mai bune metode pentru customizarea completă a telefonului Android

Instalează un launcher

Cred că launcherul este de departe cel mai evident mod de a customiza un Android. Ce este un launcher mai exact? Este o interfață prin intermediul căreia lansezi aplicații. Dacă instalezi un launcher, vei avea parte de un home screen nou, de widgets diferite și de un sertar de aplicații pe măsură. De cele mai multe ori, instalarea launcherelor nu are doar efect vizual, acestea reușesc să-ți simplifice destul de mult viața. Recomand Smart Launcher 3, una dintre cele mai bune aplicații destinate customizării sistemului de operare Android.

Schimbă iconițele

Ai impresia că unele iconițe ale câtorva aplicații sunt destul de nașpa sau plictisitoare? Schimbă-le. Nu este nimic dificil sau complicat. După ce ai instalat un launcher nou, vezi că în PlayStore există pachete de iconițe pe care le poți descărca și instala.

Schimbă notificările

Dacă telefonul tău are un LED pentru notificări, lumina acestuia poate fi schimbată destul de simplu. Poți să-l faci exact pe placul tău. Light Manager este aplicația care o să te ajute în acest sens.

Adaugă widget-uri pe lock screen

De câte ori pe zi deblochezi telefonul? Răspunsul corect este: de prea multe… În loc să pierzi vremea cu deblocarea propriu-zisă pentru a vedea date despre vreme, WhatsApp, calendar, mai bine le pui pe lock screen drept widget-uri. E mult mai simplu, mai practic, te scutește de timp și efort.

 

Articole Recomandate

Vrei să ascunzi ceva în telefon? Fii atent la această funcție specifică Huawei H... Dacă ai un telefon Android, există câteva modalități de a ascunde anumite date: muzică, poze, filme, documente text, etc. Ei bine, telefonul Honor al ...
Cum elimini bara Google Search pe telefoanele Android Google are un obicei de enervant prin care obligă utilizatorii de telefoane/tablete Android să folosească serviciile/aplicațiile lor. Acesta este și m...
Cum calibrezi busola pe telefonul Android? Tuturor ni s-a întâmplat chestia asta, să încerci să folosești GPS-ul și aplicația să nu te îndrume către direcția potrivită, să se miște aiurea sau d...

Ți-a plăcut acest articol? Înscrie-te la NEWSLETTER

Îți vom trimite o dată pe săptămână cele mai importante știri din lumea Android! Nu vă faceți griji, urâm SPAM-ul la fel de mult ca voi.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here