SHARE
3 telefoane

Chiar dacă timpul trece, există telefoane mobile care rămân emblematice, rămân telefoane mobile pe care nu le putem uita. Despre 3 asemenea dispozitive vom discuta și noi în cele ce urmează și chiar dacă nu le-ai deținut personal, cu siguranță o să fii de acord cu popularitatea lor. Iată un articol de genul „a blast from the past”, cum ar spune americanii despre 3 dispozitive mobile de neuitat.

3 telefoane pe care nu le vom uita prea curând

  1. Samsung Galaxy Note 7 – nu știu voi, însă eu unul nu am să uit niciodată acest telefon din cauza caracterului său exploziv. Deși mulți spun că Samsung a avut de pierdut din cauza acestui incident, eu cred că publicitatea fie ea și negativă o să-i fie și mai benefică. Samsung Galaxy Note 7 va fi cu siguranță genul acela de telefon despre care vor exista discuții de genul „bă, mai țineți voi minte telefonul ăla de la Samsung care exploda?” și peste 10 ani de acum înainte.
  2. Nexus 5 – aici o să discutăm despre raportul calitate-preț sau mai bine zis preț/performanță. Nexus 5 a fost și este în continuare unul dintre cele mai populare telefoane din lume pentru că aducea în 2013 tehnologie de 600 de dolari la doar 400 de dolari. Cu siguranță nu vom uita prea curând acest dispozitiv care a intrat pe piață ca un taifun și a răpus orice concurență.
  3. Nokia 3310 – sau mai bine zis, telefonul indestructibil. Nu avem cum să discutăm despre istoria telefoanelor mobile fără să aducem în discuție pe bătrânul Nokia 3310. Din punctul meu de vedere, Nokia 3310 este unul dintre telefoanele mobile pe care nu le vom uita niciodată. Cum să uiți că ai avut cândva un telefon care-ți cădea pe casa scării de la etajul 3, se lovea de fiecare treaptă în parte, se desfăcea bucăți până ajungea jos dar când îl asamblai înapoi, era perfect funcțional?

Articole Recomandate

Cum scapi de numerele +2751007? De vreo câteva zile mă sună fel de fel de numere ciudate dar asemănătoare, de genul +27510071565 sau +27510071050 sau +27510071007. Evident, răspund ș...
TOP 8 telefoane de clasă medie – august 2018 Numesc telefoane de clasă medie, acele dispozitive Android care costă sub 1000 de lei, mai bine zis pe cele care au un preț cuprins între 500 și 1000 ...
VARĂ INCENDIARĂ – TOP TELEFOANE SUB 500 DE LEI (buget de avarie) Avem parte de o vară incendiară, așa că e momentul să facem și un top incendiar cu telefoane mobile sub 500 de lei. Evident, este un top de mega buget...

Ți-a plăcut acest articol? Înscrie-te la NEWSLETTER

Îți vom trimite o dată pe săptămână cele mai importante știri din lumea Android! Nu vă faceți griji, urâm SPAM-ul la fel de mult ca voi.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here