Home Editorial 3 telefoane pe care nu le vom uita prea curând

3 telefoane pe care nu le vom uita prea curând

2954
2
3 telefoane

Chiar dacă timpul trece, există telefoane mobile care rămân emblematice, rămân telefoane mobile pe care nu le putem uita. Despre 3 asemenea dispozitive vom discuta și noi în cele ce urmează și chiar dacă nu le-ai deținut personal, cu siguranță o să fii de acord cu popularitatea lor. Iată un articol de genul „a blast from the past”, cum ar spune americanii despre 3 dispozitive mobile de neuitat.

3 telefoane pe care nu le vom uita prea curând

  1. Samsung Galaxy Note 7 – nu știu voi, însă eu unul nu am să uit niciodată acest telefon din cauza caracterului său exploziv. Deși mulți spun că Samsung a avut de pierdut din cauza acestui incident, eu cred că publicitatea fie ea și negativă o să-i fie și mai benefică. Samsung Galaxy Note 7 va fi cu siguranță genul acela de telefon despre care vor exista discuții de genul „bă, mai țineți voi minte telefonul ăla de la Samsung care exploda?” și peste 10 ani de acum înainte.
  2. Nexus 5 – aici o să discutăm despre raportul calitate-preț sau mai bine zis preț/performanță. Nexus 5 a fost și este în continuare unul dintre cele mai populare telefoane din lume pentru că aducea în 2013 tehnologie de 600 de dolari la doar 400 de dolari. Cu siguranță nu vom uita prea curând acest dispozitiv care a intrat pe piață ca un taifun și a răpus orice concurență.
  3. Nokia 3310 – sau mai bine zis, telefonul indestructibil. Nu avem cum să discutăm despre istoria telefoanelor mobile fără să aducem în discuție pe bătrânul Nokia 3310. Din punctul meu de vedere, Nokia 3310 este unul dintre telefoanele mobile pe care nu le vom uita niciodată. Cum să uiți că ai avut cândva un telefon care-ți cădea pe casa scării de la etajul 3, se lovea de fiecare treaptă în parte, se desfăcea bucăți până ajungea jos dar când îl asamblai înapoi, era perfect funcțional?

2 COMMENTS

  1. Să nu uităm de 5510. Primul telefon la care puteai să personalizezi logourile. Testat de la etajul 4 în grădina de flori. După ce l-am folosit 3 ani, i l-am dat tatălui meu. L-a folosit încă 3 ani.
    Primul expess music, 3250. Un alt Nokia de neuitat

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here