SHARE
3 telefoane

Chiar dacă timpul trece, există telefoane mobile care rămân emblematice, rămân telefoane mobile pe care nu le putem uita. Despre 3 asemenea dispozitive vom discuta și noi în cele ce urmează și chiar dacă nu le-ai deținut personal, cu siguranță o să fii de acord cu popularitatea lor. Iată un articol de genul „a blast from the past”, cum ar spune americanii despre 3 dispozitive mobile de neuitat.

3 telefoane pe care nu le vom uita prea curând

  1. Samsung Galaxy Note 7 – nu știu voi, însă eu unul nu am să uit niciodată acest telefon din cauza caracterului său exploziv. Deși mulți spun că Samsung a avut de pierdut din cauza acestui incident, eu cred că publicitatea fie ea și negativă o să-i fie și mai benefică. Samsung Galaxy Note 7 va fi cu siguranță genul acela de telefon despre care vor exista discuții de genul „bă, mai țineți voi minte telefonul ăla de la Samsung care exploda?” și peste 10 ani de acum înainte.
  2. Nexus 5 – aici o să discutăm despre raportul calitate-preț sau mai bine zis preț/performanță. Nexus 5 a fost și este în continuare unul dintre cele mai populare telefoane din lume pentru că aducea în 2013 tehnologie de 600 de dolari la doar 400 de dolari. Cu siguranță nu vom uita prea curând acest dispozitiv care a intrat pe piață ca un taifun și a răpus orice concurență.
  3. Nokia 3310 – sau mai bine zis, telefonul indestructibil. Nu avem cum să discutăm despre istoria telefoanelor mobile fără să aducem în discuție pe bătrânul Nokia 3310. Din punctul meu de vedere, Nokia 3310 este unul dintre telefoanele mobile pe care nu le vom uita niciodată. Cum să uiți că ai avut cândva un telefon care-ți cădea pe casa scării de la etajul 3, se lovea de fiecare treaptă în parte, se desfăcea bucăți până ajungea jos dar când îl asamblai înapoi, era perfect funcțional?

Articole Recomandate

4 situații în care-ți va fi utilă o baterie externă Bateriile externe nu sunt de ieri, de azi printre noi iar de-a lungul timpului, acestea și-au arătat utilitatea cu vârf și îndesat, mai ales în contex...
2 telefoane ridicole care nu ar trebui să existe la vânzare în Țara Sărăciei... Am aruncat o privire pe eMag să văd ce mai cumpără românii în materie de telefoane mobile. Ce-am văzut listat pe-acolo? Un fiasco total. Pe lângă aces...
Cele mai bune telefoane de buget pe care le poți face cadou de Crăciun Crăciunul se apropie cu pași repezi. Doar câteva zile ne mai despart de cea mai mare sărbătoare a creștinătății și mulți dintre noi suntem în cutare d...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here