SHARE
silicoane

Da, după cum vă puteți probabil da seama, nu este un articol destinat bărbaților. Silicoane nu-și pot pune bărbații deși sunt vreo câțiva care ar cam dori treaba asta. În fine, mărirea sânilor cu implant mamar este o practică foarte la modă în ziua de azi și există cel puțin 3 motive pentru care femeia modernă apelează la așa ceva. Haideți să trecem și noi în revistă 3 motive pentru mărirea sânilor.

3 motive să apelezi la o operație de mărire a sânilor

  1. Încrederea în propria persoană este un aspect de luat în considerare în ziua de azi pentru că trăim într-o societate din ce în ce mai încleștată în cultul frumosului. E simplu să îți pierzi încrederea în tine când știi că nu ești așa dotată ca restul prietenelor tale și culmea ,mai ești luată și la mișto pe tema asta. Operația de mărire a sânilor te va ajuta.
  2. Dacă ai avut parte de un accident, această operație de mărire a sânilor te poate ajuta destul de mult pentru că este chirurgie plastică, reparatorie. Ceva de genul orice lucru rău are și un mic avantaj, dacă vei alege să îți reconstruiești sânii cu ajutorul implanturilor, cu siguranță vei rezolva problema destul de frumos și elegant, cu rezultate foarte bune.
  3. Industria show-bizz nu trebuie să aștepte. Dacă ești genul de femeie care vrea să apară la televizor, trebuie să arăți cât mai bine. Un implant mamar va face din tine exact femeia care se caută pe televizor în ziua de azi. Frumoasă, dotată, poate și inteligentă după caz deși nu prea ai nevoie de inteligență peste medie ca să reușești în televiziune.

Rămâne la aprecierea fiecărei femei dacă alege să meargă pe această soluție sau nu, important este că ea există și este destul de eficientă. Bărbații, indiferent de vârstă, vor susține întotdeauna aceste implanturi pentru că până la urmă  tuturor ne plac femeile dotate, nu? Așa că dacă le-am putea avea alături în fiecare noapte, cu siguranță le vom susține și le vom încuraja în acest sens….

Articole Recomandate

Se pot face bani de acasă? Societatea în care ne ducem traiul este una foarte dependentă de bani. Din păcate, România este cea mai săracă țară din Uniunea Europeană , aici salar...
Ai o firmă în București? Iată de ce TREBUIE să-ți colantezi mașina Se spune că publicitatea este sufletul comerțului iar colantarea autoturismului de serviciu mi se pare de departe cea mai simplă și cea mai eficientă ...
4 motive să cumperi bilete de avion online Știu că mulți dintre voi devorați călătoriile, e într-un fel normal. În ziua de azi se întâmplă să găsești bilete de avion mai ieftine decât cele de a...

Ți-a plăcut acest articol? Înscrie-te la NEWSLETTER

Îți vom trimite o dată pe săptămână cele mai importante știri din lumea Android! Nu vă faceți griji, urâm SPAM-ul la fel de mult ca voi.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here