SHARE
birotică online

Nimic nu mă enervează mai mult decât să mă duc pe la hipermarketuri sau prin librării și să nu găsesc exact produsele de birotică și papetăriile pe care mi le doresc cu adevărat.

Da, sunt un pretențios și un sclifosit căruia întotdeauna i-a plăcut calitatea. Sunt dispus să merg pe jos 5 kilometri doar ca să ajung la librăria mea preferată în oraș, librărie care m-a dezamăgit de câteva ori până acum. De ce m-a dezamăgit? Ei bine, să zicem că diversitatea lor a început să lase de dorit.

De vreo 3 luni am început să comand produse pentru munca de birou online, de pe Zenon și sunt foarte mulțumit. Cred că există de fapt 3 motive principale pentru care aș putea să recomand și altora produse de papetărie și birotică din librăria online mai sus menționată.

3 motive să comanzi articole de birotică online

  1. Există mai multă diversitate. Cel mai mult mă disperă să mă duc într-o librărie și să văd că nu au un biblioraft de culoarea ce mi-o doresc eu. Mi s-a întâmplat de multe ori chestia asta atunci când mi-am pus bazele în librăriile din oraș. Sau dacă găseam aceeași culoare dădeau chix cu dimensiunea și așa mai departe. E o adevărată bătaie de cap să găsești în oraș exact ceea ce-ți dorești pentru că nu poți alege.
  2. Există produse de calitate. Online-ul s-a dovedit a fi de multe ori nu doar mult mai divers, dar și mai calitativ. Din oraș eu nu am putut niciodată cumpăra hârtie A4 pentru imprimantă mai de calitate. Toată, dar absolut toată hârtia și din hipermarketuri și de la librărie este de aceeași calitate execrabilă. Face mult praf și este foarte slabă la gramaj. Online însă, găsești mult mai multe sortimente.
  3. Prețurile sunt mai mici. Spre surprinderea mea, am găsit prețuri mult mai bune la acele bibliorafturi despre care vă povesteam mai sus, online. Probabil că este ceva normal pentru că aceste librării virtuale precum Zenon au mai puțini angajați, nu au nevoie să plătească chirii pentru spații cu vad comercial, etc. Per total este o afacere mult mai bună să cumperi online față de librăriile din oraș.

Articole Recomandate

(P) TUTOTIAL – Cum să găsești rapid chirie ieftină în București În momentul în care începi să cauți apartamente de închiriat în București, sau garsoniere, sau case, sau chiar garaje ca să ducem lucrurile la extrem ...
Despre sarcină și garderobă Cred că nu există sentiment mai frumos decât faptul că aștepți un copil. Orice femeie visează să devină mamă mai devreme sau mai târziu, este în natur...
Cum să te pregătești astfel încât să iei orice examen cu brio la facultate Sesiunile din facultate sunt destul de stresante, cel puțin pentru cei care vor să facă ceva în viață cu propriile forțe și au pus burta destul de ser...

Ți-a plăcut acest articol? Înscrie-te la NEWSLETTER

Îți vom trimite o dată pe săptămână cele mai importante știri din lumea Android! Nu vă faceți griji, urâm SPAM-ul la fel de mult ca voi.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here