SHARE
birotică online

Nimic nu mă enervează mai mult decât să mă duc pe la hipermarketuri sau prin librării și să nu găsesc exact produsele de birotică și papetăriile pe care mi le doresc cu adevărat.

Da, sunt un pretențios și un sclifosit căruia întotdeauna i-a plăcut calitatea. Sunt dispus să merg pe jos 5 kilometri doar ca să ajung la librăria mea preferată în oraș, librărie care m-a dezamăgit de câteva ori până acum. De ce m-a dezamăgit? Ei bine, să zicem că diversitatea lor a început să lase de dorit.

De vreo 3 luni am început să comand produse pentru munca de birou online, de pe Zenon și sunt foarte mulțumit. Cred că există de fapt 3 motive principale pentru care aș putea să recomand și altora produse de papetărie și birotică din librăria online mai sus menționată.

3 motive să comanzi articole de birotică online

  1. Există mai multă diversitate. Cel mai mult mă disperă să mă duc într-o librărie și să văd că nu au un biblioraft de culoarea ce mi-o doresc eu. Mi s-a întâmplat de multe ori chestia asta atunci când mi-am pus bazele în librăriile din oraș. Sau dacă găseam aceeași culoare dădeau chix cu dimensiunea și așa mai departe. E o adevărată bătaie de cap să găsești în oraș exact ceea ce-ți dorești pentru că nu poți alege.
  2. Există produse de calitate. Online-ul s-a dovedit a fi de multe ori nu doar mult mai divers, dar și mai calitativ. Din oraș eu nu am putut niciodată cumpăra hârtie A4 pentru imprimantă mai de calitate. Toată, dar absolut toată hârtia și din hipermarketuri și de la librărie este de aceeași calitate execrabilă. Face mult praf și este foarte slabă la gramaj. Online însă, găsești mult mai multe sortimente.
  3. Prețurile sunt mai mici. Spre surprinderea mea, am găsit prețuri mult mai bune la acele bibliorafturi despre care vă povesteam mai sus, online. Probabil că este ceva normal pentru că aceste librării virtuale precum Zenon au mai puțini angajați, nu au nevoie să plătească chirii pentru spații cu vad comercial, etc. Per total este o afacere mult mai bună să cumperi online față de librăriile din oraș.

Articole Recomandate

Cât de mult contează prețul atunci când ai nevoie de foraje puțuri de mare adânc... Puțurile săpate la mare adâncime deși sunt mai costisitoare, aduc după sine o apă de foarte bună calitate. De asemenea, aceste foraje sunt oarecum imp...
Câți bani poți face cu o investiție în Ethereum? Investițiile în Ethereum (una dintre cele mai importante monede virtuale  din lumea crypto) sunt pe val. Chiar dacă nu discutăm despre Bitcoin, despre...
Cum trebuie să fie buchetul de trandafiri perfect? Atunci când vrei să faci impresie bună dăruind flori, cu siguranță începi să cauți într-o florărie online cel mai frumos buchet de trandafiri. De ce î...

Ți-a plăcut acest articol? Înscrie-te la NEWSLETTER

Îți vom trimite o dată pe săptămână cele mai importante știri din lumea Android! Nu vă faceți griji, urâm SPAM-ul la fel de mult ca voi.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here