Home Diverse 3 motive să comanzi articole de birotică online

3 motive să comanzi articole de birotică online

1088
0
birotică online

Nimic nu mă enervează mai mult decât să mă duc pe la hipermarketuri sau prin librării și să nu găsesc exact produsele de birotică și papetăriile pe care mi le doresc cu adevărat.

Da, sunt un pretențios și un sclifosit căruia întotdeauna i-a plăcut calitatea. Sunt dispus să merg pe jos 5 kilometri doar ca să ajung la librăria mea preferată în oraș, librărie care m-a dezamăgit de câteva ori până acum. De ce m-a dezamăgit? Ei bine, să zicem că diversitatea lor a început să lase de dorit.

De vreo 3 luni am început să comand produse pentru munca de birou online, de pe Zenon și sunt foarte mulțumit. Cred că există de fapt 3 motive principale pentru care aș putea să recomand și altora produse de papetărie și birotică din librăria online mai sus menționată.

3 motive să comanzi articole de birotică online

  1. Există mai multă diversitate. Cel mai mult mă disperă să mă duc într-o librărie și să văd că nu au un biblioraft de culoarea ce mi-o doresc eu. Mi s-a întâmplat de multe ori chestia asta atunci când mi-am pus bazele în librăriile din oraș. Sau dacă găseam aceeași culoare dădeau chix cu dimensiunea și așa mai departe. E o adevărată bătaie de cap să găsești în oraș exact ceea ce-ți dorești pentru că nu poți alege.
  2. Există produse de calitate. Online-ul s-a dovedit a fi de multe ori nu doar mult mai divers, dar și mai calitativ. Din oraș eu nu am putut niciodată cumpăra hârtie A4 pentru imprimantă mai de calitate. Toată, dar absolut toată hârtia și din hipermarketuri și de la librărie este de aceeași calitate execrabilă. Face mult praf și este foarte slabă la gramaj. Online însă, găsești mult mai multe sortimente.
  3. Prețurile sunt mai mici. Spre surprinderea mea, am găsit prețuri mult mai bune la acele bibliorafturi despre care vă povesteam mai sus, online. Probabil că este ceva normal pentru că aceste librării virtuale precum Zenon au mai puțini angajați, nu au nevoie să plătească chirii pentru spații cu vad comercial, etc. Per total este o afacere mult mai bună să cumperi online față de librăriile din oraș.
Previous articleCum dai share location prietenilor tăi pe Android?
Next articleGoogle și LG vor prezenta ceasuri inteligente cu Android Wear 2.0, pe 9 februarie
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here